Πρώτη Ματιά: "The Last Knights"

0

Πρόκειται για την πρώτη αγγλόφωνη ταινία του Ιάπωνα σκηνοθέτη Kazuaki Kiriya, μια περιπέτεια εποχής που είναι μια συμπαραγωγή Αμερικής και Κορέας.

"Ενας Ιππότης αναζητά την εκδίκηση, όταν ο άρχοντας του καταδικάζεται και εκτελείται αδίκως απο έναν τυρανικό αυτοκράτορα.

Ο διοικητής των Ιπποτών, Raiden (Clive Owen), λαμβάνει την ύψιστη τιμή όταν ο άρχοντας του Bartok (Morgan Freeman), τον ορίζει ως κληρονόμο του. Ομως η χαρά του δεν θα διαρκέσει για πολύ, καθώς ο μοχθηρός αυτοκράτορας Mott θα τον αναγκάσει να αποκεφαλίσει το νέο του πατέρα, ενώ θα εξορίσει τον ίδιο και τους άνδρες του, αφαιρώντας τους κάθε προνόμιο και αξίωμα.

Καθώς ο παρανοϊκός Mott προσπαθεί να εξαφανίσει κάθε ίχνος απο την φατρεία και την κληρονομιά του Bartok, ο Raiden ετοιμάζει μυστικά ένα παράτολμο σχέδιο για εισβάλει στο αδιαπέραστο κάστρο του και να πάρει την εκδίκηση του."

the-last-knights-first-look-2

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Kazuaki Kiriya ("Goemon", "Casshern"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Michael Konyves ("Barney's Version") και Dove Sussman.

Πρωταγωνιστούν οι Clive Owen, Morgan Freeman, Cliff Curtis, Tsuyoshi Ihara, Sung-kee Ahn, Park Si-yeon, Daniel Adegboyega, Shohreh Aghdashloo, James Babson, Pavel Bezdek, Dan Brown, Giorgio Caputo.

Με Ιάπωνα σκηνοθέτη και το κύρος του Clive Owen, το "The Last Knights" αναμένεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον, ενώ οι πρώτες θετικές κριτικές απο την χθεσινή πρεμιέρα της ταινίας στο AFM (American Film Market), ενισχύουν τις προσδοκίες μας.

Η ημερομηνία της κυκλοφορίας στις αίθουσες δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, ενώ το πρώτο trailer αναμένεται να κυκλοφορήσει πολύ σύντομα.

the-last-knights-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.