Πρώτη Ματιά: "The Huntsman: Winter's War"

0

Υστερα απο την μετριότατη ταινία "Snow White and the Huntsman" του Rupert Sanders, κανείς δεν αγωνιούσε να δεί την συνέχεια της, παρ’ όλα αυτά όμως η Universal την υλοποίησε και σήμερα κυκλοφόρησε την επίσημη πλοκή και μια σειρά απο posters.

"Πολύ πρίν απο τον υποτιθέμενο θάνατο της απο το ξίφος της Χιονάτης, η Βασίλισσα Ravenna (Theron) είδε την αδελφή της Freya (Blunt) να υφίσταται μια συνταρακτική προδοσία και να εγκαταλείπει το βασίλειο τους. Με την ικανότητα της να παγώνει τον οποιοδήποτε αντίπαλο της, η Freya, η βασίλισσα του πάγου πέρασε δεκαετίες σε ένα απομακρυσμένο παγερό παλάτι δημιουργώντας μια στρατιά απο θανάσιμους κυνηγούς - συμπεριλαμβανομένων του Eric (Hemsworth) και της πολεμίστριας Sara (Chastain) - που προς απογοήτευσή της, αψήφησαν τον πιο θεμελιώδη κανόνα της: Να σκληρύνουν για πάντα τις καρδιές τους απέναντι στον έρωτα.

Οταν η Freya πληροφορείται τον θάνατο της αδελφής της, συγκεντρώνει τους εναπομείναντες στρατιώτες της για να φέρει τον Μαγικό Καθρέφτη πίσω και στους μοναδικούς μάγους που μπορούν να χαλιναγωγήσουν την δύναμη του. Οταν όμως μαθαίνει ότι η Ravenna μπορεί να αναστηθεί απο τα χρυσά του βάθη, οι μοχθηρές αδελφές απειλούν αυτήν την μαγεμένη γή με την διπλάσια σκοτεινή δύναμη απο αυτήν που είχε δεί ποτέ. Τώρα πλέον ο συγκεντρωμένος στρατός τους θα αποδειχθεί ανίκητος, εκτός και άν οι εξορισμένοι κυνηγοί που έσπασαν τον σημαντικότερο κανόνα της, μπορούν να ανταποδώσουν."

Στην σκηνοθεσία της δεύτερης ταινίας βρίσκεται ο visual effects artist Cedric Nicolas-Troyan που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Craig Mazin και Evan Spiliotopoulos, βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Evan Daugherty και φυσικά την διάσημη ιστορία "Snow White", των Αδελφών Grimm.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Chris Hemsworth ("Thor", "The Avengers") και Charlize Theron ("Mad Max:Fury Road), ενώ τα νέα πρόσωπα αποτελούν δυο επιλογές έκπληξη, οι ταλαντούχες και άγνωστες σε αυτούς τους ρόλους Jessica Chastain ("Zero Dark Thirty", "Crimson Peak") και Emily Blunt ("Looper", "Sicario").

Με άπειρο, πλήν ικανότατο στα οπτικά εφε σκηνοθέτη, ένα αξιόλογo cast, αλλά και αρνητική προδιάθεση απο την πρώτη μέτρια ταινία, το "The Huntsman: Winter's War" φαντάζει σαν ένα στοίχημα που η Universal πολύ δύσκολα θα κερδίσει.

Το "The Huntsman: Winter's War" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Απριλίου του 2016.

Δείτε τα posters:

The Huntsman: Winter's War poster

jessica-chastain The Huntsman: Winter's War poster

charlise theron The Huntsman: Winter's War poster

emily-blunt The Huntsman: Winter's War poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.