Πρώτη Ματιά: "The Great Wall" Του Zhang Yimou

0

Πρόκειται για μια νέα ταινία της Legendary Pictures, ένα θρίλερ φαντασίας του σκηνοθέτη Zhang Yimou, που αποτελεί την μεγαλύτερη παραγωγή που γυρίστηκε εξ ολοκλήρου στην Κίνα και την πρώτη αγγλόφωνη κινηματογραφική ταινία του καταξιωμένου Κινέζου σκηνοθέτη.

Η ταινία που περιγράφεται σαν μια επική ταινία εποχής με στοιχεία sci-fi, βασίζεται σε μια ιδέα του CEO της Legendary Pictures, Thomas Tull και του συγγραφέα Max Brooks ("World War Z") και εξερευνά τα μυστήρια πίσω απο την κατασκευή του Σινικού Τείχους της Κίνας, που σύμφωνα με την πλοκή της ταινίας δεν κατασκευάστηκε μόνο για να απωθήσει τις δυνάμεις των Μογγόλων...

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται φυσικά ο Zhang Yimou, ενώ το σενάριο που αρχικά γράφτηκε απο τους Carlo Bernard και Doug Miro, αναθεώρησε ο Tony Gilroy ("Devil's Advocate", "The Bourne" franchise, "Michael Clayton"), βασισμένος στην ιστορία των Thomas Tull & Max Brooks.

Πρωταγωνιστούν οι Matt Damon ("Good Will Hunting"), Willem Dafoe ("Shadow of the Vampire", "Platoon"), Pedro Pascal ("Game of Thrones"), Andy Lau ("Infernal Affairs"), Tian Jing, Hanyu Zhang, Eddie Peng, Lu Han, Gengxin Lin, Zheng Kai, Chen Xuedong, Xuan Huang.

Με υψηλό προϋπολογισμό ($135 εκατομμύρια δολλάρια), ένα πολύ αξιόλογο σκηνοθέτη και πλούσιο cast, το "The Great Wall" φαντάζει σαν μια πολύ ενδιαφέρουσα μεταφυσική περιπέτεια και σίγουρα μια απο τις πιο αναμενόμενες ταινίες του 2016.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν πρίν απο μερικές ημέρες, ενώ η κυκλοφορία της στις αίθουσες είναι προγραμματισμένη για τις 23 Νοεμβρίου του 2016.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.