Πρώτη Ματιά: "The Girl on the Train"

0

Πρόκειται την κινηματογραφική μεταφορά της νουβέλας "The Girl on the Train", της Paula Hawkins.

"Η Rachel παίρνει το ίδιο τρένο κάθε μέρα. Κάθε μέρα κινείται πάνω στις ράγες, ρίχνοντας γρήγορες ματιές στα όμορφα σπίτια των προαστίων που περνούν γρήγορα και πάντα σταματά στο σήμα που της επιτρέπει να παρακολουθεί καθημερινά το ίδιο ζευγάρι που παίρνει το πρωινό του στη βεράντα. Η Rachel έχει αρχίσει να νιώθει πως τους γνωρίζει. Τους έχει ονομάσει, Jess και Jason. Η ζωή τους όπως αυτή την βλέπει είναι τέλεια και παρόμοια με την ζωή που αυτή πρόσφατα έχασε.

Και μετά βλέπει κάτα σοκαριστικό. Είναι μόλις ένα λεπτό μέχρι που το τρένο προχώρησε, αλλά είναι αρκετό. Τώρα όλα έχουν αλλάξει. Μην μπορώντας να το κρατήσει μυστικό, η Rachel αναφέρει αυτό που είδε στην αστυνομία και αναπόφευκτα εισέρχεται στην συνέχεια της ιστορίας, αλλά και στις ζωές των εμπλεκομένων. Μήπως έκανε περισσότερο κακό, παρά καλό?"

Θρίλερ-μυστηρίου σε σκηνοθεσία του Tate Taylor ("The Help", "Get on Up") και σενάριο της Erin Cressida Wilson ("Chloe"), βασισμένο φυσικά στη νουβέλα της Paula Hawkins.

Πρώτη Ματιά: The Girl On The Train

Emily Blunt, Luke Evans, Haley Bennett, Édgar Ramírez, Rebecca Ferguson, Justin Theroux.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Rachel Watson βρίσκεται η Emily Blunt ("Sicario"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Édgar Ramírez ("The Liberator"), Rebecca Ferguson ("Mission: Impossible - Rogue Nation"), Justin Theroux ("The Leftovers"), Luke Evans ("The Hobbit"), Allison Janney ("Mom"), Haley Bennett και Lisa Kudrow.

Με ύφος που θυμίζει κάτι απο το "Gone Girl" και με πλούσιο cast, το θρίλερ μυστηρίου του Tate Taylor φαντάζει αξιόλογο και ενδιαφέρον.

Το "The Girl on the Train" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 7 Οκτωβρίου του 2016.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.