Πρώτη Ματιά: "Submergence" Του Wim Wenders

0

Πρόκειται για το "Submergence", το ρομαντικό-δραματικό θρίλερ του Wim Wenders, ο οποίος ύστερα απο μια σειρά ντοκυμαντέρ φαίνεται να επιστρέφει για τα καλά στις κινηματογραφικές ταινίες.

"Η ιστορία εστιάζει στον James More και την Danielle Flinders, δυο εραστές που τους χωρίζουν χιλιάδες μίλια και που οι δυο αντιμετωπίζουν απειλητικές καταστάσεις για την ζωή τους. Ο James More (McAvoy), είναι ένας μηχανικός που πέφτει στα χέρια τζιχαντιστών στην Σομαλία. Καθώς υπομένει την φυλάκιση του, η σκέψη βρίσκεται στην Danielle Flinders (Vikander), την γυναίκα που ερωτεύτηκε τα προηγούμενα Χριστούγεννα. Την ίδια ώρα η Danielle καταδύεται με ένα υποβρύχιο που εξερευνά τα βάθη των ωκεανών και σκέφτεται αν ο James είναι ακόμη ζωντανός."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο βετεράνος Wim Wenders ("Paris, Texas", "Until the End of the World"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Erin Dignam ("The Yellow Handkerchief"), βασισμένος στην νουβέλα του 2013, που έγραψε ο J.M. Ledgard.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι James McAvoy ("X-Men: First Class") και Alicia Vikander ("Ex Machina"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Alex Hafner, Audrey Quoturi, Celyn Jones, Harvey Friedman και Jess Liaudin.

Με γυρίσματα στο Βερολίνο, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Αφρική, η νέα ταινία του Wim Wenders αναμένεται να διαθέτει πανέμορφα τοπία και εντυπωσιακή κινηματογράφηση δια χειρός του Benoît Debie ("Enter the Void", "Irréversible"), σε μια ιστορία που φαίνεται να ταιριαζει απόλυτα στο στύλ του καταξιωμένου δημιουργού...

Το "Submergence" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο 2017.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.