Πρώτη Ματιά Στο "X-Men: Dark Phoenix"

0

Πρόκειται για το "X-Men: Dark Phoenix", το νέο φίλμ απο το κινηματογραφικό franchise του "X-Men".

Αν και οι πληροφορίες γύρω απο την πλοκή του νέου φίλμ είναι συγκεχυμένες, αυτό που ξέρουμε μέχρι σήμερα είναι ότι η ιστορία είναι βασισμένη στη σειρά comics Phoenix του Chris Claremont και εξελίσσεται 10 χρόνια μετά τα γεγονότα του "X-Men: Apocalypse".

Πρώτη Ματιά Στο "X-Men: Dark Phoenix"

Αν και συνήθως ο Charles Xavier είναι ο πιο μετριοπαθής χαρακτήρας της ομάδας, αυτή τη φορά θα εκθέσει τα μέλη της σε κίνδυνο, καθώς θα τους στείλει σε μια παράτολμη αποστολή στο διάστημα. Μια αποστολή που θα "στραβώσει", με την Jean Grey να εκτίθεται σε μια ηλιακή καταιγίδα που θα ξυπνήσει μέσα της την Dark Phoenix.

Πρώτη Ματιά Στο "X-Men: Dark Phoenix"

Στη σκηνοθεσία του νέου φίλμ βρίσκεται ο Simon Kinberg, που κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο ύστερα απο μια πλούσια καριέρα σαν σεναριογράφος ("X-Men: The Final Stand", "X-Men: Days of Future Past", "X-Men: Apocalypse", "Jumper"). Ως συνήθως ο Kinberg υπογράφει και το σενάριο, ενώ στην κινηματογράφηση βρίσκεται ο Ιταλός Mauro Fiore ("Avatar", "Training Day").

Πρώτη Ματιά Στο "X-Men: Dark Phoenix"

Το cast είναι και πάλι πολύ πλούσιο καθώς επιστρέφουν σχεδόν όλα τα πρόσωπα του "X-Men: Apocalypse" και συγκεκριμένα οι Jennifer Lawrence (Mystique), Michael Fassbender (Magneto), James McAvoy (Professor X), Nicholas Hoult (Beast), Alexandra Shipp (Storm), Tye Sheridan (Cyclops), Kodi Smit-McPhee (Nightcrawler) και η Sophie Turner (Jean Grey).

Η Jessica Chastain σε σκηνή της ταινίας.

Οσον αφορά τον "κακό" χαρακτήρα της ιστορίας, αυτή θα είναι η Lilandra (αν και ακόμη δεν έχει επιβεβαιωθεί), η ηγέτης μιας εξωγήινης αυτοκρατορίας με το όνομα Shi’ar, η οποία ηγείται της προσπάθειας φυλάκισης και εκτέλεσης της Dark Phoenix, κάτι που θα την φέρει αντιμέτωπη με τους X-Men. Ενας χαρακτήρας που υποδύεται η Jessica Chastain ("Zero Dark Thirty").

'Εχοντας υπάρξει παραγωγός σε όλες τις ταινίες του X-Men, αλλά και σε άλλες επιτυχημένες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές όπως το "Deadpool", το "Logan" και το "Legion", o Kinberg γνωρίζει πολύ καλά το είδος των comic ταινιών, ένα γεγονός που ελπίζουμε πως θα τον βοηθήσει να προσφέρει κάτι καινούργιο στο franchise που φαίνεται να έχει κουραστεί.

Το "X-Men: Dark Phoenix" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου του 2018...

Εικόνες: EW

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.