Πρώτη Ματιά Στο "Vice" Του Adam McKay

0

Πρόκειται για το "Vice", το νέο φίλμ του Adam McKay, ενα βιογραφικό δράμα που εστιάζει σε μια απο τις σκοτεινές προσωπικότητες της αμερικανικής πολιτικής, τον Dick Cheney.

"Το φίλμ καταγράφει την άνοδο στην πολιτική του Dick Cheney, του ανθρώπου που απο διευθύνων σύμβουλος της κατασκευαστικής εταιρείας Halliburton, κατάφερε να γίνει ο πιο ισχυρός Αντιπρόεδρος στην ιστορία των Ηνωμένων Πολιτειών, στο πλευρό του George W. Bush.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Adam McKay ("Step Brothers", "The Big Short"), ο οποίος ως συνήθως υπογράφει και το σενάριο. Αν και ο McKay ξεκίνησε την σκηνοθετική του καριέρα με κωμωδίες όπως το "Step Brothers" και τις ταινίες "Anchorman", τον τελευταίο καιρό έχει εισέλθει τόσο στις ταινίες comic, με τα σενάρια των δυο ταινιών του "Ant-Man", όσο και στο δράμα, με το βραβευμένο με Oscar "The Big Short", το "Vice", αλλά και το "Bad Blood" με την Jennifer Lawrence, που αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα μέσα στους επόμενους μήνες.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Dick Cheney βρίσκεται ο Christian Bale ("The Dark Knight"), ο οποίος για μια ακόμη φορά μεταμορφώθηκε βάζοντας αρκετά κιλά, για τον ρόλο. Όσον αφορά τους υπόλοιπους πρωταγωνιστικούς ρόλους, η Amy Adams ("American Hustle") υποδύεται την Lynne, την συζύγο του Cheney, ο Sam Rockwell ("The Green Mile") υποδύεται τον George W. Bush, ο Steve Carell ("Foxcatcher") υποδύεται τον Donald Rumsfled, ενώ ο Bill Pullman βρίσκεται στο ρόλο του Nelson Rockefeller.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Alison Pill ("The Newsroom"), Jesse Plemons ("Fargo"), Eddie Marsan ("Ray Donovan"), Lily Rabe ("American Horror Story"), Shea Whigham ("Boardwalk Empire"), LisaGay Hamilton ("The First"), Bill Camp και Tyler Perry.

Με επίκεντρο την ιδιαίτερα αμφιλεγόμενη και σκοτεινή φιγούρα του Dick Cheney, του εμπνευστή του Πολέμου Ενάντια στην Τρομοκρατία και τον Christian Bale στον πρωταγωνιστικό ρόλο, το νέο φίλμ του Adam McKay με το πολύ πλούσιο cast, αναμένεται να πρωταγωνιστήσει στην φετινή κούρσα των Oscar.

Το "Vice" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.