Πρώτη Ματιά Στο "The Old Guard" Του Netflix

0

Το Netflix κυκλοφόρησε μέσα από το Vanity Fair, τις πρώτες εικόνες από το "The Old Guard", το φίλμ φαντασίας της Gina Prince-Bythewood, που είναι βασισμένο στο ομώνυμο comic των Greg Rucka και Leandro Fernández.

Πρώτη Ματιά Στο "The Old Guard" Του Netflix

"Η ιστορία ακολουθεί μια ομάδα αθάνατων μαχητών, που έχουν καταφέρει να μείνουν ανώνυμοι για χιλιάδες χρόνια, κρύβοντας την ικανότητα τους να αυτοθεραπεύονται. Όταν όμως ανακαλύπτουν μια νέα κοπέλα που διαθέτει το ίδιο χάρισμα με αυτούς, η ομάδα θα βρεθεί αντιμέτωπη με κάποιον που θέλει να εξερευνήσει την πηγή των ικανοτήτων τους."

Πρώτη Ματιά Στο "The Old Guard" Του Netflix

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Gina Prince-Bythewood ("Beyond the Lights", "The Secret Life of Bees"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο δημιουργός του comic Greg Rucka.

Πρώτη Ματιά Στο "The Old Guard" Του Netflix

Πρωταγωνιστούν οι Charlize Theron ("Mad Max: Fury Road"), Chiwetel Ejiofor ("12 Years a Slave"), KiKi Layne ("If Beale Street Could Talk"), Matthias Schoenaerts ("Rust and Bone"), Marwan Kenzari, Natacha Karam, Anamaria Marinca, Harry Melling, Van Veronica Ngo, Joey Ansah, Luca Marinelli.

Κρίνοντας απο τις πρώτες εικόνες και το αξιόλογο cast, το "The Old Guard" με το comic υπόβαθρο, μπορεί να εξελιχθεί σε ένα ενδιαφέρον φιλμ δράσης-φαντασίας.

Το "The Old Guard" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 10 Ιουλίου.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.