Πρώτη Ματιά Στο "The Highwaymen" Του Netflix

0

Πρόκειται για το "The Highwaymen", το νέο φίλμ του Netflix που είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα.

"Οι παράνομοι γέμισαν τα πρωτοσέλιδα. Οι άνθρωποι του νόμου έγραψαν ιστορία. Το 'The Highwaymen' ακολουθεί την αληθινή και ανείπωτη ιστορία των θρυλικών ντεντέκτιβ που έδωσαν τέλος στην δράση των Bonnie και Clyde. Οταν η πλήρης δύναμη του FBI και η τελευταία τεχνολογία στην εγκληματολογία, δεν αρκούν για να συλλάβουν τους πιο διαβόητους κακοποιούς της χώρας, δυο πρώην Texas Rangers (Kevin Costner & Woody Harrelson) πρέπει να στηριχτούν στα ένστικτα τους και παλιές μεθόδους για να φέρουν είς πέρας την δουλειά τους."

Στη σκηνοθεσία του νέου φίλμ βρίσκεται ο John Lee Hancock ("Saving Mr. Banks", "The Alamo"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους John Fusco ("Marco Polo", "Young Guns") και Scott Frank ("Logan", "Godless").

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Frank Hamer και Maney Gault θα βρεθούν οι Kevin Costner ("Dances with Wolves") & Woody Harrelson ("True Detective"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Kathy Bates ("Misery"), John Carroll Lynch, Kim Dickens ("Fear The Walking Dead"), Thomas Mann και William Sadler.

Αν και η ιστορία είναι αρκετά γνωστή και ίσως εξαντλημένη, οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η ταινία του Netflix θα έχει αρκετές διαφορές με την κινηματογραφική μεταφορά του 1967, που σκηνοθέτησε ο Arthur Penn, με πρωταγωνιστές τους Warren Beatty και Faye Dunaway, καθώς απεικονίζεται απο μια διαφορετική οπτική.

Το "The Highwaymen" θα διατεθεί μέσα απο το Netflix στις 29 Μαρτίου.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.