Πρώτη Ματιά Στο "Tenet", Το Νέο Φίλμ Του Christopher Nolan

0

Πρόκειται για το "Tenet", το νέο φίλμ του Christopher Nolan ("The Dark Knight Trilogy"), που επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη, ύστερα απο το "Dunkirk" του 2017.

Αν και οι πληροφορίες γύρω απο το νέο φίλμ ελάχιστες, κάτι που άλλωστε συνηθίζει με όλα τα νέα του φίλμ ο Βρετανός σκηνοθέτης, αυτό που γνωρίζουμε είναι πως πρόκειται για ενα ιδιαίτερο θρίλερ-δράσης που εξελίσσεται στον κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας.

Όπως προαναφέραμε, ο Nolan σκηνοθετεί και ως συνήθως υπογράφει και το σενάριο. Οσον αφορά τους υπόλοιπους συντελεστές πίσω απο τις κάμερες, εκεί συναντούμε αρκετά ηχηρά ονόματα όπως αυτό του Hoyte van Hoytema ("Interstellar", "Dunkirk") στην θέση του κινηματογραφιστή, του μουσικοσυνθέτη Ludwig Göransson ("Black Panther", "Venom") και του Nathan Crowley ("The Dark Knight") στη θέση του production designer.

Όμως, αξιόλογα ονόματα διαθέτει και το cast, που αυτή την στιγμή περιλαμβάνει τους Kenneth Branagh ("Murder on the Orient Express"), Aaron Taylor-Johnson ("Kick-Ass"), Elizabeth Debicki ("The Great Gatsby"), Robert Pattinson ("Twilight"), John David Washington ("BlacKkKlansman"), Clémence Poésy ("In Bruges"), Dimple Kapadia και φυσικά τον Michael Caine, που έχει συμμετάσχει σχεδόν σε όλα τα φίλμ του Christopher Nolan.

Σύμφωνα με τις πληροροφίες του Variety, το νέο φίλμ του Nolan θα έχει μεγάλη κλίμακα και international ιστορία με γυρίσματα σε επτά διαφορετικές χώρες, ενώ όσον αφορά το τεχνικό κομμάτι του γυρίσματος και πιο συγκεκριμένα του φορμάτ, ο σκηνοθέτης θα χρησιμοποιήσει μια μίξη καμερών IMAX και 70mm.

Όπως και να έχει, το νέο φίλμ του Nolan αναμένεται με μεγάλον ενδιαφέρον, καθώς το μόνο σίγουρο είναι πως δεν πρόκειται για ενα κλασικό και συμβατικό action-thriller.

Το "Tenet" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 17 Ιουλίου του 2020...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.