Πρώτη Ματιά Στο "Stan & Ollie"

0

Πρόκειται για το "Stan & Ollie", το βιογραφικό δράμα του Jon S. Baird, που εστιάζει στο θρυλικό κωμικό δίδυμο των Laurel & Hardy ("Χοντρός & Λιγνός").

"Το φίλμ εστιάζει στην θρυλική περιοδεία του γηρασμένου πλέον διδύμου, στην Βρετανία το 1953. Κάποτε υπήρξαν το αγαπημένο κωμικό δίδυμο όλου του κόσμου, όμως πλέον η λάμψη τους έχει μειωθεί και η χρυσή εποχή τους αποτελεί πλέον μια μακρινή ανάμνηση. Καθώς ξεκινούν διασχίζωντας την χώρα, η προσέλευση του κόσμου είναι απογοητευτικά χαμηλή. Όμως πάντοτε κατάφερναν να κάνουν τους εαυτούς τους να γελούν και καθώς η γοητεία και η ομορφιά της παράστασης τους λάμπει, μαζί γελά και το κοινό τους και επανασυνδέονται με πολλούς θαυμαστές, παλαιούς και νέους. Η περιοδεία εξελίσσεται σε επιτυχία, όμως το Laurel & Hardy δεν μπορεί να ξεπεράσει το φάσμα του παρελθόντος του Stan και του Ollie και τα κρυμμένα φαντάσματα του παρελθόντος σε συνδυασμό με την εύθραυστη υγεία του Oliver, αρχίζουν να απειλούν την πολύτιμη συνεργασία τους. Το πορτραίτο ενός απο τους πιο ευαίσθητους και οδυνηρούς καλλιτεχνικούς γάμους αρχίσει να αποκαλύπτεται, καθώς την ώρα που το δίδυμο αντιλαμβάνεται ότι πλησιάζει πρός το τέλος, προσπαθεί να ξανανακαλύψει το τι σημαίνει ο ένας για τον άλλο."

Πρώτη Ματιά Στο "Stan & Ollie"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Jon S. Baird ("Filth"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Jeff Pope ("Philomena").

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των Oliver Hardy και Stan Laurel βρίσκονται οι John C. Reilly ("Kong: Skull Island") και Steve Coogan ("24 Hour Party People") αντίστοιχα, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Nina Arianda, Shirley Henderson, Danny Huston, Stephanie Hyam, Rufus Jones, Susy Kane, Ella Kenion, Bentley Kalu.

Με αξιόλογους συντελεστές και επίκεντρο το θρυλικό και ιδιαίτερα αγαπημένο κωμικό δίδυμο, το "Stan & Ollie" μπορεί να εξελιχθεί σε ένα πολύ ενδιαφέρον βιογραφικό δράμα.

Το "Stan & Ollie" θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Οκτωβρίου στο BFI London Film Festival, ενώ η κυκλοφορία του στις αίθουσες αναμένεται στις αρχές του 2019...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.