Πρώτη Ματιά Στο "Spider-Man: Homecoming"

0

Πρόκειται για το "Spider-Man: Homecoming", το πρώτο φίλμ απο το νέο reboot του franchise του "Spider-Man", του δημοφιλούς comic ήρωα της Marvel. Το νέο φίλμ αποτελεί την έκτη ταινία στο κινηματογραφικό σύμπαν του ήρωα, που ξεκίνησε με τις τρείς ταινίες του Sam Raimi και συνεχίστηκε με τις δυο ταινίες του Marc Webb.

Αν και η υπόθεση του νέου φίλμ παραμένει άγνωστη, το μόνο σίγουρο είναι πως "Spider-Man: Homecoming" θα διαθέτει αρκετό χιούμορ και θα εξελίσσεται στα εφηβικά χρόνια του ήρωα και την δύσκολη καθημερινότητα του στο Midtown High School.

Πρώτη Ματιά Στο "Spider-Man: Homecoming"

Σκηνή απο την ταινία "Captain America: Civil War".

Στη σκηνοθεσία του φίλμ βρίσκεται ο Jon Watts ("Cop Car", "Clown"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Jonathan Goldstein ("Horrible Bosses"), John Francis Daley ("Cloudy with a Chance of Meatballs 2"), Christopher Ford ("Robot & Frank"), Chris McKenna ("Community") και Erik Sommers ("The Lego Batman Movie").

Πρώτη Ματιά Στο "Spider-Man: Homecoming"

Ο Tom Holland στα γυρίσματα του "Spider-Man: Homecoming"

Στο ρόλο του Peter Parker/Spider-Man θα βρεθεί ο 20χρονος Tom Holland ("The Impossible", "Captain America: Civil War"), ενώ στο ρόλο του "The Vulture", του κακού της υπόθεσης βρίσκεται ο Michael Keaton ("Batman", "Birdman", "Beetlejuice").

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Robert Downey Jr ("Iron Man"), Donald Glover ("Atlanta"), Marisa Tomei ("The Wrestler"), Logan Marshall-Green ("Prometheus", "Quarry"), Martin Starr ("Silicon Valley"), Jon Favreau ("Chef", "Iron Man"), Zendaya, Garcelle Beauvais, Michael Chernus, Laura Harrier, Jacob Batalon και Angourie Rice.

Κρίνοντας απο την πρώτη εμφάνιση της νέας εκδοχής του ήρωα στο "Captain America: Civil War" και το γεγονός ότι οι σεναριογράφοι του νέου φίλμ διαθέτουν κωμικό υπόβαθρο, το "Spider-Man: Homecoming" αναμένεται πιο ανάλαφρο απο τα προηγούμενα φίλμ του franchise.

Το "Spider-Man: Homecoming" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 7 Ιουλίου του 2017.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.