Πρώτη Ματιά Στο "Society of the Snow" Του Netflix

0

Πρόκειται για το "Society of the Snow", το νέο φιλμ του Netflix που είναι βασισμένο στην συγκλονιστική και αληθινή ιστορία με την συντριβή του αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας της Ουρουγουάης στις Άνδεις, τον Οκτώβριο του 1972. Μια συναρπαστική ιστορία που αποτέλεσε την πηγή έμπνευσης και για την ταινία "Alive" του 1993, με σκηνοθέτη τον Frank Marshall ("Arachnophobia") και πρωταγωνιστή τον Ethan Hawke.

"Το φιλμ αφηγείται την αληθινή ιστορία της τραγωδίας του 1972, με την πτήση 751 της Πολεμικής Αεροπορίας της Ουρουγουάης, γνωστή και ως 'Το Θαύμα των Άνδεων'. Στην πτήση επέβαινε μια ολόκληρη ομάδα rugby, που είχε ως προορισμό το Σαντιάγκο της Χιλής, μια πτήση που συνετρίβη σε έναν παγετώνα των Άνδεων στις 13 Οκτωβρίου εκείνου του χρόνου. Από τους συνολικά 45 επιβάτες επέζησαν της σύγκρουσης μόνο 29. Μια ομάδα επιζώντων σε ένα πολύ αφιλόξενο περιβάλλον, που τους εξώθησε σε ακραίες πράξεις για να επιβιώσουν."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Καταλανός J. A. Bayona, ("The Orphanage", "The Impossible", "A Monster Calls", "Jurassic World: Fallen Kingdom"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Bernat Vilaplana, Nicolás Casariego και Jaime Marques, βασισμένοι στο βιβλίο "La Sociedad de la Nieve" του Ουρουγουανού συγγραφέα και δημιοσιογράφου Pablo Vierci.

Μεχρι στιγμής το cast του ισπανόφωνου φιλμ αποτελείται από τους Enzo Vogrincic Roldán, Matías Recalt, Tomas Wolf, Diego Ariel Vegezzi, Agustín Pardella, Francisco Romero, Rafael Federman, Felipe González Otaño, Esteban Kukuriczka, Valentino Alonso, Simón Hempe, Jerónimo Bosia, Fernando Contigiani García, Benjamín Segura και Agustín Della Corte.

Πρώτη Ματιά Στο "Society of the Snow" Του Netflix

Σύμφωνα με τον σκηνoθέτη J. A. Bayona:

"Για να αφηγηθείς μια από τις πιο αξιομνημόνευτες ιστορίες του 20ου αιώνα, με όλη την πολυπλοκότητα της, πρέπει να δώσεις έμφαση τόσο στους επιζώντες, όσο και σε αυτούς που δεν επέστρεψαν ποτέ από τα βουνά. Μια ιστορία στα Ισπανικά, μια γλώσσα στην οποία επιστρέφω με μεγάλο ενθουσιασμό ύστερα από 14 χρόνια και με μια πολύ ενδιαφέρουσα ομάδα νεαρών Ουρουγουανών και Αργεντινών ηθοποιών."

Τα γυρίσματα του "Society of the Snow" θα ξεκινήσουν σε μερικούς μήνες και σε τοποθεσίες όπως η Ανδαλουσία της Ισπανίας, το Μοντεβίδεο της Ουρουγουάης και φυσικά επιλεγμένες περιοχές των Άνδεων...

 

Πρώτη Ματιά Στο "Society of the Snow" Του Netflix

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.