Πρώτη Ματιά Στο Remake Του "Suspiria"

0

Πρόκειται για το remake του "Suspiria" της ταινίας τρόμου του Dario Argento ("Opera", "Phenomena") που κυκλοφόρησε το 1977, με πρωταγωνιστές τους Jessica Harper, Suzy Bannion και Flavio Bucci.

"Καθώς το σκότος συγκεντρώνεται στην καρδιά ενός διάσημου οίκου χορού, η καλλιτεχνική διευθύντρια, μια νεαρή Αμερικανίδα που μόλις έχει έρθει στο θίασο και ένας θλιμμένος ψυχοθεραπευτής, όλοι τους βρίσκονται μπλεγμένοι σε έναν αιματοβαμμένο εφιάλτη."

Στη σκηνοθεσία του remake βρίσκεται ο Luca Guadagnino ("A Bigger Splash", "Call Me by Your Name"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο David Kajganich, βασισμένους στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Dario Argento & Daria Nicolodi.

Πρωταγωνιστούν οι Tilda Swinton, Dakota Johnson, Lutz Ebersdorf, Chloë Grace Moretz, Mia Goth, Renée Soutendijk, Jessica Harper, Sylvie Testud.

Στην κινηματογράφηση βρίσκεται ο Ταϋλανδός Sayombhu Mukdeeprom ("Call Me by Your Name"), ενώ το soundtrack έχει επιμεληθεί ο Thom Yorke, ο χαρισματικός frontman των Radiohead.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το remake του Guadagnino δεν θα διαθέτει την πλούσια χρωματική παλέτα του Argento, αλλά θα ακολουθήσει μια πιο ψυχρή αισθητική που φυσικά δεν θα στερείται του τρόμου.

Το remake του "Suspiria" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 2 Νοεμβρίου απο την Amazon Studios...

 

Πρώτη Ματιά Στο Remake Του "Suspiria"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.