Πρώτη Ματιά Στο Remake Του "Pet Sematary"

0

Πρόκειται για το remake του "Pet Sematary", της νουβέλας τρόμου του Stephen King, που μεταφέρθηκε για πρώτη φορά στον κινηματογράφο το 1989, απο την σκηνοθέτρια Mary Lambert ("Siesta").

"Οταν η οικογένεια των Creed μετακομίζει σε ένα όμορφο παλιό σπίτι στην ύπαιθρο του Maine, όλα φαίνονται πολύ ωραία για να είναι αληθινά: ο γιατρός πατέρας, η όμορφη σύζυγος, η χαριτωμένη μικρή κόρη, ο αξιολάτρευτος μικρός γιός τους και ένα ειδυλιακό σπίτι. Σαν οικογένεια τα έχουν όλα, μέχρι και την ιδιαίτερα φιλική τους γάτα.

Ομως το κοντινό δάσος κρύβει μια ανατριχιαστική αλήθεια, πιο τρομακτική και απο τον ίδιο τον θάνατο. Οι Creeds σύντομα θα μάθουν πως το να είσαι νεκρός, μερικές φορές είναι καλύτερο."

Στην σκηνοθεσία βρίσκονται οι Kevin Kolsch & Dennis Widmyer, το δίδυμο πίσω απο την ταινία τρόμου "Starry Eyes", που κυκλοφόρησε το 2014. Το σενάριο του remake έχουν γράψει οι David Kajganich ("A Bigger Splash", "The Terror") και Jeff Buhler ("ABCs of Death 2", "Nightflyers") και Matt Greenberg ("Reign of Fire", "1408"), βασισμένοι φυσικά στη νουβέλα του Stephen King.

Το casting που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει εξασφαλίσει στους πρωταγωνιστικούς ρόλους τα ονόματα των Jason Clarke ("Everest", "Dawn of the Planet of the Apes"), John Lithgow ("Cliffhanger") και Amy Seimetz ("Alien: Covenant"), ενώ πολύ σύντομα αναμένεται να ανακοινωθούν και τα ονόματα που θα τους πλαισιώσουν.

Στην κινηματογράφηση βρίσκεται ο Laurie Rose ("Peaky Blinders", "High-Rise"), ενώ χρέη παραγωγών εκτελούν οι Lorenzo di Bonaventura, Steven Schneider και Mark Vahradian.

Με αξιόλογους συντελεστές και μια ιστορία που εστιάζει στην ανθρώπινη διαχείριση της απώλειας, το remake του "Pet Sematary" μπορεί να διαψεύσει τον κανόνα που θέλει τα remakes κατώτερα των original φίλμ και να ξεπεράσει την μέτρια ταινία του 1989.

Το "Pet Sematary" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 5 Απριλίου του 2019...

 

Πρώτη Ματιά Στο Remake Του "Pet Sematary"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.