Πρώτη Ματιά Στο Reboot Του "The Mummy"

0

Πρίν απο τρία περίπου χρόνια η Universal είχε κάνει γνωστή την πρόθεση της να δημιουργήσει ένα νέο κινηματογραφικό franchise με την αναγέννηση και αξιοποίηση των δικών της τεράτων και ηρώων. Ολα δείχνουν ότι το φιλόδοξο αυτό σχέδιο που θα συντονίσει το γνωστό δίδυμο παραγωγών-σεναριογράφων Roberto Orci & Alex Kurtzman ("Star Trek ", "Fringe", "Sleepy Hollow", "The Amazing Spider-Man II") προχωρά κανονικά, καθώς το στούντιο έκανε γνωστή την πλοκή του "The Mummy", της ταινίας που θα αποτελέσει την απαρχή του νέου franchise.

"Αν και όλοι νόμιζαν ότι βρίσκεται ασφαλισμένη και ενταφιασμένη σε μια κρύπτη κάτω απο την έρημο, μια αρχαία βασίλισσα που στερήθηκε άδικα απο κάποιους το πεπρωμένο της, ξυπνά στο σήμερα, φέρνοντας μαζί της την μοχθηρία που συσσώρευσε ανα τους αιώνες και τρόμους πέρα απο κάθε ανθρώπινη λογική."

Απο τις σαρωτικές ερήμους της Μέσης Ανατολής μέχρι τους κρυμμένους λαβύρινθους κάτω απο το σύγχρονο Λονδίνο, το 'The Mummy' φέρνει μια απροσδόκητη ενέργεια και ισορροπία θεάματος και ενθουσιασμού, σε μια ευφάνταστη νέα ματιά που εισέρχεται σε ένα νέο κόσμο θεών και τεράτων."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο σεναριογράφος Alex Kurtzman ("Star Trek ", "Fringe"), ο οποίος κάνει το σκηνοθετικό του ντεπούτο, ενώ το σενάριο υπογράφει ο Jon Spaihts ("Prometheus").

Στο ρόλο της μούμιας βρίσκεται η Sofia Boutella ("Kingsman: The Secret Service"), ενώ ο Tom Cruise υποδύεται τον στρατιωτικό που ηγείται της ομάδας καταπολέμησης της. Πρωταγωνιστούν επίσης οι Annabelle Wallis, Jake Johnson, Courtney B. Vance, Marwan Kenzari, Dylan Smith.

Το "The Mummy" θα αποτελέσει την πρώτη ταινία του νέου franchise, καθώς ήδη ετοιμάζονται το "The Invisible Man" με τον Johnny Depp, το "Van Helsing", το "The Wolfman", το "Dracula" και το "Dr. Jekyll" που πιθανότατα θα έχει ως πρωταγωνιστή τον Russell Crowe, οποίος ενδέχεται να εμφανιστεί και στο "The Mummy"...

Το reboot του "The Mummy" αναμένεται να διαθέτει τελείως διαφορετικό χαρακτήρα απο τις δυο χιουμοριστικές ταινίες του Stephen Sommers που κυκλοφόρησαν το 1999 και το 2001, με πρωταγωνιστές τους Brendan Fraser και Rachel Weisz, καθώς διαθέτει και πιο σοβαρό ύφος αλλά και πολύ μεγαλύτερο προϋπολογισμό.

To "The Mummy" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Ιούνιο του 2017.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.