Πρώτη Ματιά Στο Reboot Του "Hellboy"

0

Αν και όλοι πίστευαν ότι η επόμενη ταινία του "Hellboy" θα αποτελούσε το sequel της ταινίας "Hellboy II: The Golden Army", τελικά διαψεύστηκαν όλοι, καθώς η Millennium και η Dark Horse Entertainment αποφάσισαν να προχωρήσουν στο reboot του franchise, με νέο πρωταγωνιστή και σκηνοθέτη.

"Ο Hellboy ταξιδεύει στην Αγγλία, εκεί όπου θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Nimue την Βασίλισσα του Αίματος. Ομως, η μάχη τους, θα φέρει στην επιφάνεια το τέλος του κόσμου, μια μοίρα που θέλει απεγνωσμένα να αποτρέψει."

Την σκηνοθεσία του ακατάλληλου reboot έχει αναλάβει ο Neil Marshall ("The Descent", "Game of Thrones"), ο οποίος διαδέχεται τον Guillermo del Toro που σκηνοθέτησε τα δυο πρώτα φίλμ, ενώ το σενάριο θα γράψουν οι Andrew Cosby ("Eureka"), Christopher Golden και ο δημιουργός του comic Mike Mignola.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο τον χαρακτήρα που υποδύθηκε με μεγάλη επιτυχία ο Ron Perlman, αυτός θα είναι ο David Harbour, ένας αξιόλογος ηθοποιός β' ρόλων ("Manhattan", "The Newsroom") που έγινε ευρύτερα γνωστός μέσα απο την σειρά "Stranger Things".

Πρώτη Ματιά Στο Reboot Του "Hellboy"

Ο David Harbour στα γυρίσματα της ταινίας.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη του, ο πρωταγωνιστής David Harbour δήλωσε:

"Υπάρχουν πράγματα που θα κάνω και θα είναι διαφορετικά. Ο Hellboy είναι ο ίδιος χαρακτήρας απο τα comics και σε σχέση με αυτά που έκανε ο Ron Perlman, θα υπάρχουν κοινά στοιχεία αλλά και κάποια που θα έχουν διαφορετική προσέγγιση. Ο Ron έφερε έφερε στον χαρακτήρα το ανδριλίκι, κάτι που ήταν πολύ διασκεδαστικό, όμως πιστεύω πως ο χαρακτήρας διαθέτει κάποιο ψυχο-δυναμική όπου κατά καιρούς χρειάζεται να αποδείξει πως είναι το λιοντάρι που πρέπει να βρυχηθεί."

Στο ρόλο του "κακού" Professor Broom θα βρεθεί ο Ian McShane ("American Gods"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Mila Jovovich ("Resident Evil"), Daniel Dae Kim ("Lost"), Sasha Lane ("American Honey"), Penelope Mitchell ("Hemlock Grove"), Bern Collaço.

Αν και η απουσία του Guillermo del Toro θα γίνει σίγουρα αισθητή, το παρήγορο της υπόθεσης είναι ο ακατάλληλος τόνος που διαθέτει το reboot, κάτι αρκετά προφανές και απο τις εικόνες που κυκλοφορήσαν με τον David Harbour στο "κοστούμι" του ήρωα.

Το νέο "Hellboy" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο 2018...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.