Πρώτη Ματιά Στο Νέο "Terminator"

0

Υστερα απο τρείς διαδοχικές πολύ κακές ταινίες που έριξαν στα τάρταρα την δημοφιλία του franchise, η ιστορία του "Terminator" επιστρέφει στις αίθουσες με ένα νέο φίλμ, που ελπίζουμε να είναι καλύτερο απο τις τρείς προαναφερθείσες ταινίες.

Η αρχή του "κακού" ξεκίνησε το 2003, με την κυκλοφορία της πολύ κακής τρίτης ταινίας "Terminator 3: Rise of the Machines", ενώ το 2009 ακολούθησε το μετριότατο "Terminator Salvation".

Το 2015 έγινε μια προσπάθεια ολικής αναβίωσης του franchise, με ένα εγχείρημα που θα περιλάμβανε τρία νέα φίλμ. Μια προσπάθεια που δεν μακροημέρευσε, καθώς το πρώτο φίλμ της νέας τριλογίας, το "Terminator Genisys" απέτυχε παταγωδώς στο box-office.

Στη σκηνοθεσία του νέου φίλμ βρίσκεται ο Tim Miller ("Deadpool"), ενώ το σενάριο το φίλμ που εξελίσσεται αμέσως μετά τα γεγονότα του "Terminator 2: Judgment Day", υπογράφουν οι Josh Friedman ("War of the Worlds"), David S. Goyer ("The Dark Knight"), Billy Ray ("The Hunger Games") και Justin Rhodes ("Grassroots"). Στη θέση των παραγωγών βρίσκονται ο David Ellison και ο δημιουργός του franchise James Cameron.

Στο ρόλο της Sarah Connor βρίσκεται η Linda Hamilton, η οποία επιστρέφει στο franchise ύστερα απο 27 χρόνια), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Mackenzie Davis (Halt & Catch Fire"), Gabriel Luna ("Agents of S.H.I.E.L.D."), Natalia Reyes ("Birds of Passage"), Diego Boneta ("Scream Queens"), Enrique Arce ("Knightfall") και φυσικά ο Arnold Schwarzenegger σε ρόλο που ακόμη δεν έχει γίνει γνωστός.

Με αρκετούς γυναικείους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες και ένα μάλλον light cast, το νέο φίλμ του "Terminator" φαντάζει αρκετά απρόβλεπτο και αβέβαιο, σε ένα franchise που πέρα απο τις δυο πρώτες εξαιρετικές ταινίες, δεν έχει κανένα άλλο σημείο αναφοράς.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν τον περασμένο Ιούνιο, ενώ η κυκλοφορία της στις αίθουσες είναι προγραμματισμένη για τις 22 Νοεβρίου του 2019...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.