Πρώτη Ματιά Στο "Moonfall" Του Roland Emmerich

0

Πρόκειται για το "Moonfall", την νέα ταινία καταστροφής του Roland Emmerich, που αν και έχει έναν πολύ υψηλό προϋπολογισμό ($140 εκατομμύρια), έχει τον χαρακτήρα του ανεξάρτητου φιλμ, καθώς δεν χρηματοδοτήθηκε από τα μεγάλα στούντιο του Hollywood. Κρίνοντας από την υπόθεση, το νέο φίλμ επιστημονικής φαντασίας του Γερμανού σκηνοθέτη, φαντάζει σαν μια μίξη του "2012" και του "Armageddon".

"Ένας μετεωρίτης χτυπά τη Σελήνη και διαταράσσει την τροχιά της γύρω από τη Γη, που πλέον βρίσκεται σε τροχιά σύγκρουσης με τον δορυφόρο της. Με μόλις μερικές εβδομάδες πριν την σύγκρουση και ενάντια σε όλες τις πιθανότητες, μια τολμηρή ομάδα αναλαμβάνει την πολύ ριψοκίνδυνη αποστολή να πάει στη Σελήνη και να σώσει τον πλανήτη μας από τον αφανισμό."

Όπως προαναφέραμε, στη σκηνοθεσία του φιλμ βρίσκεται ο Roland Emmerich ("Independence Day", "The Day After Tomorrow", "2012"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Spenser Cohen ("Extinction") και Harald Kloser ("2012").

Πρώτη Ματιά Στο "Moonfall" Του Roland Emmerich

Πρωταγωνιστούν οι Halle Berry ("Monster's Ball"), Donald Sutherland ("Space Cowboys"), Michael Peña ("Ant-Man"), Patrick Wilson ("Fargo"), Carolina Bartczak ("X-Men: Apocalypse"), Charlie Plummer, Maxim Roy, John Bradley, Josh Cruddas, Stephen Bogaert, Katy Breier.

Η αλήθεια είναι ότι οι ταινίες καταστροφής του Roland Emmerich είναι ψυχαγωγικές και με πολύ υψηλής ποιότητας visuals, όμως τα κακογραμμένα (συνήθως) σενάρια, αποδομούν τις ιστορίες και έχουν σαν αποτέλεσμα πανάκριβες μεν παραγωγές, που φλερτάρουν όμως με το b-movie.

Το "Moonfall", που ο Emmerich φιλοδοξεί να μετατρέψει σε franchise, θα κυκλοφορήσει στα σινεμά στις 22 Οκτωβρίου του 2021...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.