Πρώτη Ματιά Στο "The Irishman" Tου Martin Scorsese

0

Πρόκειται για το "The Irishman", το νέο φίλμ του Martin Scorsese που ύστερα απο χρόνια εικασιών και αρκετών εμποδίων, κατάφερε να υλοποιηθεί χάρις στην βοήθεια του Netflix.

"Βασισμένη στο βιβλίο "I Heard You Paint Houses" του Charles Brandt, η ταινία αφηγείται την αληθινή ιστορία του Frank Sheeran, ενός βετεράνου του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, ο οποίος έζησε μια ιδιαίτερα 'έντονη' ζωή σαν υψηλόβαθμος αξιωματικός του International Brotherhood of Teamsters, αλλά και σαν μέλος του οργανωμένου εγκλήματος και πιο συγκεκριμένα σαν επαγγελματίας δολοφόνος, που σύμφωνα με τις φήμες είχε άμεση σχέση με τις δολοφονίες του Προέδρου Kennedy και του συνδικαλιστή Jimmy Hoffa."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Martin Scorsese ("Good Fellas", "The Wolf of Wall Street"), ενώ το σενάριο έχει γράψει ο Steve Zaillian ("Gangs Of New York", "Schindler’s List").

Πρωταγωνιστούν οι Robert De Niro, Al Pacino, Joe Pesci, Harvey Keitel, Bobby Cannavale, Ray Romano, Anna Paquin, Jesse Plemons, Jack Huston, Stephen Graham, Kathrine Narducci, Domenick Lombardozzi.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες o πρωταγωνιστικός χαρακτήρας του Frank Sheeran (Robert De Niro), θα εμφανίζεται σε δυο διαφορετικές χρονικές περίοδους με την χρήση μιας πρωτοποριακής και πανάκριβης τεχνικής οπτικών εφέ της Industrial Light & Magic [ILM], που θα τον μεταμορφώσει σε ένα πολύ νεότερο εαυτό του.

Αν και ο αρχικός σχεδιασμός ήθελε την Paramount να χρηματοδοτεί το φίλμ του Martin Scorsese, η προβληματική χρονιά που βίωσε το στούντιο άλλαξαν τα σχέδια και το φίλοδοξο εγχείρημα με τον προϋπολογισμό των 150$ εκατομμυρίων, έμεινε χωρίς στέγη, μέχρι την επέμβαση του Netflix, που όπως σε προηγούμενες ανάλογες περιπτώσεις, απέκτησε το project με συνοπτικές διαδικασίες.

Με τον Scorsese στο τιμόνι, μια ενδιαφέρουσα και αληθινή ιστορία σαν υπόβαθρο και με πρωταγωνιστικό τρίδυμο τους De Niro, Al Pacino & Joe Pesci, το "The Irishman" φαντάζει σαν ένα επικό δράμα με πολύ υψηλό προφίλ και μεγάλες φιλοδοξίες...

Το "The Irishman" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες και το Netflix μέσα στο 2018...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.