Πρώτη Ματιά Στο "Godzilla vs. Kong"

0

Πρόκειται για το "Godzilla vs. Kong", το τέταρτο φίλμ του franchise πλασμάτων της Legendary και της Warner Bros., που ξεκίνησε το 2014 με το "Godzilla" του Gareth Edwards και που συνεχίστηκε με την ταινία "Kong: Skull Island" και προσεχώς το "Godzilla: King of the Monsters", που θα κυκλοφορήσει στις 31 Μαϊου του 2019. Το νέο φίλμ υπόσχεται αυτό που πολύ εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς απο τον τίτλο, την σύγκρουση ανάμεσα στον Godzilla και τον King Kong, μια ανάμετρηση που φαντάζει τόσο χαζή όσο ακούγεται.

"Σε μια εποχή όπου τα τέρατα κυκλοφορύν στη Γή, η μάχη της ανθρωπότητας για το μέλλον της, ωθεί τον Godzilla και τον Kong σε μια πορεία σύγκρουσης, που θα φέρει τις δυο πιο ισχυρές δυνάμεις της φύσης αντιμέτωπες σε μια εντυπωσιακή μάχη. Καθώς η οργάνωση Monarch ξεκινά μια επικίνδυνη αποστολή σε αχαρτογράφητα εδάφη, που θα αποκαλύψει στοιχεία γύρω απο την προέλευση των Τιτάνων, μια ανθρώπινη συνομωσία απειλεί να εξαλείψει τα πλάσματα, τόσο τα καλά όσο και τα κακά, απο το πρόσωπο της Γής για πάντα."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Adam Wingard ("You’re Next", "Death Note"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Terry Rossio ("Pirates of the Caribbean"). Το cast αποτελείται απο τους Alexander Skarsgard ("Tarzan"), Rebecca Hall ("The Prestige"), Millie Bobby Brown ("Stranger Things"), Eiza González ("Baby Driver"), Jessica Henwick ("Iron Fist"), Brian Tyree Henry ("Atlanta"), Shun Oguri ("Gintama"), Julian Dennison ("Deadpool 2"), Kyle Chandler ("Bloodline") και Demián Bichir ("The Hateful Eight").

Με πλοκή που θα μπορούσαν να είχαν επινόησει δυο 10χρονα παιδιά κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού, το νέο φίλμ έρχεται να προστεθεί στην ανέμπνευστη τάση των franchise films, μια τάση που στερείται πρωτοτυπίας και νέων ιδεών.

Το "Godzilla vs. Kong" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Μαϊου του 2020...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.