Πρώτη Ματιά Στο "Godzilla 2"

0

Σε προηγούμενο άρθρο μας είχαμε αναφερθεί στα επόμενα βήματα της Legendary και της Warner Bros., σχετικά με το «τερατώδες» κινηματογραφικό franchise που περιλαμβάνει τόσο τον Godzilla όσο και τον King Kong. Σήμερα και ύστερα απο την επίσημη ανακοίνωση των δυο στούντιο, ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια ματιά στην επόμενη ταινία του franchise που θα είναι το "Godzilla: King of the Monsters" ή απλά "Godzilla 2". Το "Godzilla 2" αποτελεί το τρίτο φίλμ του franchise που ξεκίνησε το 2014 με το "Godzilla" του Gareth Edwards και που συνεχίστηκε με την ταινία "Kong: Skull Island" που κυκλοφόρησε πρίν απο μερικούς μήνες.

"Η νέα ιστορία ακολουθεί τις ηρωικές προσπάθειες της μυστικής ζωολογικής υπηρεσίας Monarch, καθώς τα μέλη της βρίσκονται αντιμέτωπα με μια συστοιχία γιγάντιων πλασμάτων, συμπεριλαμβανομένου και του τρομερού Godzilla, που θα συγκρουστεί με τα Mothra, Rodan, και τον απόλυτο εχθρό του, τον τρικέφαλο Βασιλιά Ghidorah. Οταν αυτά τα αρχαία υπερ-πλάσματα που θεωρούνταν απλοί μύθοι εμφανίζονται ξανά, όλα επιθυμούν την κυριαρχία, αφήνοντας την ύπαρξη της ανθρωπότητας να κρέμεται απο μια κλωστή."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Michael Dougherty ("Trick 'r Treat", "Krampus"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Zach Shields ("Krampus").

Πρώτη Ματιά Στο "Godzilla 2"

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν απο το πρώτο φίλμ οι Ken Watanabe και Sally Hawkins, ενώ τα νέα πρόσωπα είναι οι Vera Farmiga ("Bates Motel"), Kyle Chandler ("Bloodline"), Millie Bobby Brown ("Stranger Things"), Thomas Middleditch ("Silicon Valley"), Charles Dance ("Game of Thrones"), Ziyi Zhang ("Crouching Tiger, Hidden Dragon"), Bradley Whitford και Aisha Hinds.

Αν και το νέο φίλμ διαθέτει αξιόλογους συντελεστές, το δύσκολο κομμάτι της υπόθεσης θα είναι η υλοποίηση του εξωπραγματικού σεναρίου και η διατήρηση ένος σοβαρού τόνου, σε ένα φίλμ που ουσιαστικά αποτελεί αγώνα wrestling με τεράστια πλάσματα.

Το "Godzilla 2" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 22 Μαρτίου του 2019, ενώ η επόμενη ταινία του franchise, το "Godzilla vs. Kong" θα κυκλοφορήσει στις 22 Μαϊου του 2020.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.