Πρώτη Ματιά Στο "Fonzo" Του Josh Trank

0

Αν και ο χαρακτήρας του Al Capone έχει κάνει την εμφάνιση του σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες, με κορυφαία την ενσάρκωση του απο τον Robert De Niro στην ταινία "The Untouchables" (1987) του Brian De Palma, ο διαβόητος χαρακτήρας δεν αναλύθηκε ποτέ σε βάθος στην μεγάλη οθόνη. Κάτι που αναμένεται να συμβεί στο "Fonzo" την νέα ταινία του Josh Trank, που αναμένεται να εστιάσει στον βίο και την πολιτεία του μεγαλύτερου γκάνγκστερ που γνώρισαν ποτέ οι Ηνωμένες Πολιτείες.

"O Al "Fonzo" Capone υπήρξε ο απόλυτος άρχοντας του Chicago, μέσα απο την βία και την τρομοκρατία, κατά την διάρκεια της εποχής της ποταπαγόρευσης. Η ιστορία ρίχνει μια μοναδική ματιά στον Al Capone στην ηλικία των 47 ετών. Υστερα απο σχεδόν μια δεκαετία στην φυλακή, η άνοια αρχίζει να σαπίζει το μυαλό του. Το παρελθόν γίνεται παρόν, καθώς ανατριχιαστικές αναμνήσεις απο το βίαιο και ωμό παρελθόν του αναμειγνύονται με την ζωή του στο παρόν."

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο βρίσκεται ο ταλαντούχος Josh Trank, ο οποίος επιστρέφει στη σκηνοθεσία ύστερα απο μια ιδιαίτερα ταραχώδη περίοδο της ζωής του. Ο 34χρονος Αμερικανός σκηνοθέτης έγινε ευρύτερα γνωστός το 2012 και μάλιστα με το σκηνοθετικό του ντεπούτο, την πρωτοποριακή sci-fi ταινία "Chronicle". Μια πρωτότυπη και πολύ φρέσκια παραγωγή, η επιτυχία της οποίας του άνοιξε διάπλατα το δρόμο για μια επιτυχημένη πορεία στο Hollywood.

Αμέσως μετά το "Chronicle" ο Trank ανέλαβε την σκηνοθεσία στο reboot του "The Fantastic Four" και μια απο τις spin-off ταινίες του "Star Wars". Υστερα όμως απο την αποτυχία του "The Fantastic Four", που συνοδεύτηκε με πολύ παρασκήνιο και μεγάλες εντάσεις ανάμεσα στον σκηνοθέτη και τους παραγωγούς της 20th Century Fox, τους οποίους ο Trank κατηγόρησε για συνεχείς παρεμβάσεις στην υλοποίηση του φίλμ, ο Trank βρέθηκε στο περιθώριο. Και σαν μην έφτανε αυτό έχασε και την ευκαιρία να συμμετάσχει στο σύμπαν του "Star Wars", καθώς η Disney θορυβήθηκε απο τον αρνητικό απόηχο και απέσυρε το ενδιαφέρον της.

Όσον αφορά το casting του "Fonzo", στο ρόλο του Al Capone θα βρεθεί ο Tom Hardy ("Mad Max: Fury Road", "The Revenant"), ο οποίος κατά το παρελθόν είχε εκφράσει πολλές φορές το ενδιαφέρον του για τον χαρακτήρα, ενώ την σύζυγο του Mae, θα υποδυθεί η Linda Cardellini ("Bloodline"). Πρωταγωνιστούν επίσης οι Matt Dillon ("Crash"), Kyle MacLachlan ("Twin Peaks"), Jack Lowden ("Dunkirk") και Katherine Narducci ("The Sopranos").

Με ταλαντούχο σκηνοθέτη και τον Tom Hardy στο ρόλο του Capone, το "Fonzo" αναμένεται σαν ένα πολύ ενδιαφέρον δραματικό φίλμ, που αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια δυναμική επιστροφή για τον Josh Trank.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο στην Νέα Ορλεάνη, ενώ πρός το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας στις αίθουσες...

Δείτε την πρώτη εικόνα απο τα γυρίσματα του φίλμ:

Πρώτη Ματιά Στο "Fonzo" Του Josh Trank

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.