Πρώτη Ματιά Στο "Eve"

0

Πρόκειται για το "Eve", το δραματικό θρίλερ-δράσης του Tate Taylor.

"Η Eve (Jessica Chastain) είναι μια θανάσιμη δολοφόνος που εργάζεται για μια οργάνωση των μυστικών επιχειρήσεων (black ops) και που ταξιδεύει σε ολόκληρο τον κόσμο για την εξολόθρευση στόχων πολύ υψηλού προφίλ. Οταν μια δουλειά στραβώνει πολύ άσχημα, η Eve θα αναγκαστεί να παλέψει για την δική της επιβίωση."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Tate Taylor ("The Help", "Get on Up", "The Girl on the Train"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Matthew Newton ("From Nowhere", "Who We Are Now").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο της Eve βρίσκεται η Jessica Chastain ("Zero Dark Thirty", "Molly's Game"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Geena Davis ("Thelma & Louise"), Colin Farrell ("True Detective"), John Malkovich ("Places in the Heart", "Red"), Common, Jess Weixler, Joan Chen, Diana Silvers, Paul Tawczynski και Aramis Merlin.

Έχοντας ήδη δυο υποψηφιότητες για Oscar και αρκετούς δυναμικούς ρόλους στο βιογραφικό της, η Jessica Chastain εισέρχεται στο είδος του action-thriler, με ένα φίλμ που θα κληθεί να διαψεύσει τον κανόνα που θέλει τις ταινίες δράσης με γυναικείους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες να αποτυγχάνουν.

Το φίλμ της Voltage Pictures, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες μέσα στο 2019...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.