Πρώτη Ματιά Στο "Deadpool 2" [+Teaser]

0

Πρόκειται για το "Deadpool 2", την ατιτλοφόρητη πρός το παρόν συνέχεια της ταινίας του 2016, που σκηνοθέτησε ο Tim Miller.

"Υστερα απο μια παραλίγο ολέθρια επίθεση βοειδών, ένας παραμορφωμένος chef καφετέριας, πασχίζει να εκπληρώσει το όνειρο του και να εξελιχθεί στον καλύτερο bartender του Mayberry, ενώ την ίδια ώρα προσπαθεί να συνηθίσει την απώλεια της αίσθησης της γεύσης.
Αναζητώντας αυτό που θα δώσει νέα πνοή στη ζωή του, ο Wade θα πρέπει να ανατιμετωπίσει ninja, την yakuza και μια αγέλη σεξουαλικά επιθετικών σκύλων, καθώς ταξιδεύει ανά τον κόσμο για να ανακαλύψει την σημασία της οικογένειας, της φιλίας και της γεύσης, καθώς ανακαλύπτει μια νέα όρεξη για περιπέτεια..."

Πρώτη Ματιά Στο "Deadpool 2" [+Teaser]

Στη σκηνοθεσία του δεύτερου φίλμ βρίσκεται ο David Leitch ("John Wick", "Atomic Blonde"), ο οποίος αντικατέστησε τον Tim Miller που αποχώρησε λόγο δημιουργικών διαφορών, ενώ το σενάριο υπογράφουν και πάλι οι Rhett Reese και Paul Wernick ("Zombieland"), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησαν οι Rob Liefeld και Fabian Nicieza.

Πρώτη Ματιά Στο "Deadpool 2" [+Teaser]

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο επιστρέφει ο Ryan Reynolds ("Green Lantern"), στο ρόλο του Cable βρίσκεται ο Josh Brolin ("Sicario"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Morena Baccarin ("Homeland"), Brianna Hildebrand ("The Exorcist" TV Series), Zazie Beetz ("Atlanta"), T.J. Miller ("Silicon Valley"), Leslie Uggams, Stefan Kapicic, Jack Kesy και Karan Soni.

Μαζί με την επίσημη πλοκή, η 20th Century Fox κυκλοφόρησε και ενα teaser-trailer, με τον Deadpool σε ρόλο Bob Ross (του τηλεοπτικού ζωγράφου και καθηγητή) και με μερικές κλεφτές ματιές στο νέο φίλμ, που φαίνεται να κινείται στοn ίδιο τρελό και ακατάλληλο ρυθμό με το πρώτο.

Το "Deadpool 2" που ακόμη δεν έχει επίσημο τίτλο, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες την 1η Ιουνίου του 2018.

Δείτε το teaser:

 

Πρώτη Ματιά Στο "Deadpool 2" [+Teaser]

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.