Πρώτη Ματιά Στο "Darkest Hour" Του Joe Wright

0

Πρόκειται για το "Darkest Hour", το πολεμικό δράμα του Βρετανού σκηνοθέτη Joe Wright, ο οποίος ύστερα απο την παταγώδη αποτυχία του "Pan", επιστρέφει με ένα φίλμ που φαίνεται να ταιριάζει περισσότερο στο σκηνοθετικό του στύλ.

"Η ιστορία εστιάζει στον Winston Churchill στις ημέρες και εβδομάδες αμέσως μετά την εκλογή του στη θέση του Πρωθυπουργού του Ηνωμένου Βασιλείου, την περίοδο που βρέθηκε αντιμέτωπος με την μεγαλύτερη του δοκιμασία: να διαπραγματευτεί μια συνθηκολόγηση με την Ναζιστική Γερμανία ή να πολεμήσει για τα ιδανικά, την ανεξαρτησία και την ελευθερία ενός έθνους. Καθώς οι ασταμάτητες δυνάμεις των Ναζί προελαύνουν στην Δυτική Ευρώπη, η απειλή της εισβολής στη Βρετανία είναι πλέον άμεση. Με ένα καθόλου προετοιμασμένο κοινό, έναν επιφυλακτικό Βασιλιά - που ο περίγυρος του σχεδίαζε εναντίον του - ο Churchill πρέπει να πολεμήσει την πιο σκοτεινή του ώρα, να επιστρατεύσει ένα έθνος και να προσπαθήσει να αλλάξει την ροή της παγκόσμιας ιστορίας."

Στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Joe Wright ("Pride & Prejudice", "Atonement", "Hanna", "Pan"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Anthony McCarten ("The Theory of Everything").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Winston Churchill βρίσκεται ο Gary Oldman, ενώ το cast συμπληρώνουν οι John Hurt ("The Elephant Man"), Ben Mendelsohn ("Bloodline"), Kristin Scott Thomas ("The English Patient") και Lily James ("Cinderella").

Με μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία και ένα πολύ αξιόλογο cast, το νέο φίλμ του Joe Wright αναμένεται σαν ενα αξιόλογο πολεμικό δράμα, με δυνατές ερμηνείες και πιθανότατα και υποψηφιότητες για Oscar.

Το "Darkest Hour" που αποτελεί μια παραγωγή της Working Title, θα διανεμηθεί στις αίθουσες απο την Focus Features στα τέλη του 2017.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.