Πρώτη Ματιά Στο "Bohemian Rhapsody"

0

Με την κυκλοφορία του φίλμ στις αίθουσες να απέχει κάτι περισσότερο απο ένα χρόνο, ήρθε η ώρα να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στο "Bohemian Rhapsody", το βιογραφικό δράμα του Bryan Singer που εστιάζει στην ζωή του Freddie Mercury, του θρυλικού frontman των Queen.

"Η ιστορία εξελίσσεται σε μια περιόδο 15 χρόνων, απο τον σχηματισμό των Queen μέχρι και το show τους στο Live Aid του 1985, έξι χρόνια πρίν απο τον θάνατο του frontman Freddie Mercury."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Bryan Singer, ο σκηνοθέτης των ταινιών "X-Men", "Valkyrie" και "Superman Returns", ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Justin Haythe ("The Lone Ranger", "A Cure for Wellness") και Anthony McCarten ("The Theory of Everything", "Darkest Hour").

Στην κινηματογράφηση βρίσκεται ο Newton Thomas Sigel ("X-Men", "Valkyrie") ενώ τα εναπομείναντα μέλη των Queen, οι Brian May και Roger Taylor, εκτελούν χρέη παραγωγών και μουσικών συμβούλων.

Πρώτη Ματιά Στο "Bohemian Rhapsody"

Σκηνή απο τα γυρίσματα της ταινίας.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Freddie Mercury βρίσκεται ο Rami Malek ("Mr. Robot") που αντικατέστησε τον Sacha Baron Cohen, ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Aidan Gillen ("Game of Thrones"), Ben Hardy ("X-Men: Apocalypse"), Gwilym Lee ("Jamestown"), Joseph Mazzello ("Justified"), Lucy Boynton ("Murder on the Orient Express"), Tom Hollander ("The Night Manager").

Αν και η ιστορία των Queen είναι πολύ ενδιαφέρουσα, καθώς υπήρξαν ένα πολύ σημαντικό συγκρότημα, το χαμηλών κυβικών cast και η παρουσία του άπειρου στο συγκεκριμένο είδος, Bryan Singer, δημιουργούν κάποια ερωτηματικά για το τελικό αποτέλεσμα.

Το "Bohemian Rhapsody" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 25 Δεκεμβρίου του 2018.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.