Πρώτη Ματιά Στο "Avengers: Infinity War"

0

Πρόκειται για την τρίτη ταινία των "The Avengers", ένα επικής κλίμακας φίλμ χωρισμένο σε δυο μέρη, που θα ενώσει όλους τους ήρωες απο το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel, απέναντι στην απειλή του Thanos, του χαρακτήρα που γνωρίσαμε μέσα απο το "Guardians of the Galaxy".

Σύμφωνα με τους σκηνοθέτες και του σεναριογράφους του φίλμ:

"Ο Tony Stark δεν μιλά με τον Steve Rodgers, οι Εκδικητές είναι πλέον μόνο ένα όνομα, καθώς κανείς δεν βρίσκεται πλέον μέσα και ο κόσμος είναι ευάλωτος. Ο Tony διαισθάνεται ότι μια μεγάλη απειλή πλησιάζει (Thanos) και κάνει ότι καλύτερο μπορεί για να διατηρήσει τη Γή ασφαλή."

Ενώ σύμφωνα με τον παραγωγό της Marvel, Kevin Feige:

"Το 'Avengers: Infinity War' αποτελεί την κλιμάκωση ολόκληρου του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel που ξεκίνησε τον Μαϊο του 2008 με την ταινία "Iron Man". Είναι μια άνευ προηγουμένου κλιμάκωση μιας σειράς αλληλένδετων ταινιών."

Στη σκηνοθεσία βρίσκονται οι Anthony Russo & Joe Russo, το δίδυμο πίσω απο τις δυο τελευταίες ταινίες του "Captain America", ενώ το σενάριο υπογράφουν οι σεναριογράφοι των δυο προαναφερθέντων ταινίων, Christopher Markus και Stephen McFeely.

Το εξωπραγματικό cast περιλαμβάνει τους Chris Evans (Captain America), Robert Downey Jr. (Iron Man), Tom Holland (Spider-Man), Scarlett Johansson (Black Widow), Benedict Cumberbatch (Dr. Stephen Strange), Chris Pratt (Star-Lord), Brie Larson (Captain Marvel), Zoe Saldana (Gamora), Chris Hemsworth (Thor), Jeremy Renner (Hawkeye), Samuel L. Jackson (Nick Fury), Paul Rudd (Ant-Man), Chadwick Boseman (Black Panther), Bradley Cooper (Rocket Raccoon), Elizabeth Olsen (Scarlet Witch), Vin Diesel (Groot), Sebastian Stan (Winter Soldier), Josh Brolin (Thanos), Dave Bautista (Drax), Pom Klementieff (Mantis), Benicio Del Toro (The Collector), Paul Bettany (Vision), Karen Gillan (Nebula), Mark Ruffalo (The Hulk), Peter Dinklage, Benedict Wong, Sean Gunn, Cobie Smulders.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν στις 23 Ιανουαρίου και αναμένεται να διαρκέσουν για έναν χρόνο, ένα αρκετά μεγάλο διάστημα, που για πολλούς σημαίνει ότι θα περιλαμβάνει και τα γυρίσματα και του δεύτερου μέρους της ιστορίας.

To "Avengers: Infinity War" που θα συστήσει για πρώτη φορά τον χαρακτήρα της Captain Marvel, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 4 Μαϊου του 2018, ενώ η συνέχεια του είναι προγραμματισμένη για το 2019.

Αν και στα χαρτιά, η νέα ταινία των Εκδικητών φαντάζει υποσχόμενη, το μεγαλύτερο ερωτηματικό αποτελεί η παρουσίαση του Thanos, καθώς οι κακοί χαρακτήρες αποτέλουν το αδύναμο σημείο στις ταινίες της Marvel, αφού συνήθως είναι κακογραμμένοι και αδιάφοροι...

Δείτε το βίντεο απο την έναρξη των γυρισμάτων:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.