Πρώτη Ματιά Στο "Atomic Blonde"

0

Πρόκειται για το "Atomic Blonde", την κινηματογραφική μεταφορά της εικονογραφημένης νουβέλας "The Coldest City", που έγραψε ο Antony Johnston και που εικονογράφησε ο καλλιτέχνης Sam Hart.

"Ενα διεθνές θρίλερ-δράσης που εξελίσσεται στην πόλη του Βερολίνου, την παραμονή της πτώσης του Τείχους και της αλλαγής των συμμαχιών που είχαν χτίσει οι δυο υπερδυνάμεις. Η ιστορία εστιάζει στην Lorraine Broughton, μια υπερκατάσκοπο της βρετανικής MI6, που καταφθάνει στο Βερολίνο για να εξουδετερώσει ένα αδίστακτο κύκλωμα κατασκοπείας που έχει μόλις δολοφονήσει ένα μυστικό πράκτορα. Η Lorraine διατάσσεται να συνεργαστεί με τον David Percival, τον επικεφαλής του σταθμού στο Βερολίνο και οι δυο τους σχηματίζουν μια δύσκολη συμμαχία, απελευθερώντας ολόκληρο το οπλοστάσιο ικανοτήτων που διαθέτουν, με σκοπό την εξάλειψη μιας απειλής που θέτει σε κίνδυνο ολόκληρο τον μηχανισμό αντικατασκοπείας της Δύσης."

Πρώτη Ματιά Στο "Atomic Blonde"

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο David Leitch ("John Wick"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Kurt Johnstad ("300", "300: Rise of an Empire"), βασισμένος φυσικά στη νουβέλα του Antony Johnston.

Στο πρωταγωνιστικό ρόλο της Lorraine Broughton βρίσκεται η Charlize Theron ("Mad Max: Fury Road"), ενώ στο ρόλο του συνεργάτη της David Percival, βρίσκεται ο James McAvoy ("X-Men"). Πρωταγωνιστούν επίσης οι John Goodman ("10 Cloverfield Lane"), Sofia Boutella ("Star Trek Beyond"), Toby Jones, Daniel Bernhardt, Eddie Marsan, Roland Møller, James Faulkner.

Πρώτη Ματιά Στο "Atomic Blonde"

Με ενδιαφέρουσα πλοκή, ατμόσφαιρα 80's και αξιόλογ cast, η ταινία του David Leitch αναμένεται σαν ένα καταιγιστικό κατασκοπευτικό θρίλερ.

Το "Atomic Blonde" θα κάνει πρεμιέρα σε μερικές ημέρες στο Φεστιβάλ SXSW, ενώ η κυκλοφορία της ταινίας στις αίθουσες αναμένεται στις αρχές του Αυγούστου...

Εικόνες: Entertainment Weekly

Πρώτη Ματιά Στο "Atomic Blonde"

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.