Πρώτη Ματιά Στο "Army of the Dead" Του Zack Snyder

0

Πρόκειται για το "Army of the Dead", το νέο φίλμ του Zack Snyder, ο οποίος ύστερα απο μια οικογενειακή τραγωδία, επιστρέφει στη σκηνοθεσία με το νέο zombie φίλμ του Netflix.

"Ύστερα απο το ξέσπασμα μιας zombie επιδημίας στο Las Vegas, μια ομάδα μισθοφόρων παίρνει το απόλυτο ρίσκο, εισβάλοντας στη αποκλεισμένη ζώνη για την εκτέλεση της μεγαλύτερης ληστείας που έχει ποτέ επιχειρηθεί."

Στη σκηνοθεσία και την κινηματογράφηση βρίσκεται ο Zack Snyder ("300", "Watchmen", "Man of Steel"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Joby Harold ("King Arthur: Legend of the Sword"), βασισμένος σε μια ιστορία που έγραψε ο σκηνοθέτης του φίλμ.

Πρωταγωνιστούν οι Dave Bautista ("Guardians of the Galaxy"), Omari Hardwick ("Power"), Theo Rossi ("Luke Cage"), Garret Dillahunt ("Fear the Walking Dead"), Nora Arnezeder ("Mozart in the Jungle"), Ella Purnell ("Miss Peregrine's Home for Peculiar Children"), Raül Castillo, Chris D’Elia και Ana de la Reguera ("Narcos").

Σύμφωνα με τον Zack Snyder:

"Αυτή τη φορά δεν υπάρχουν δεσμά για εμένα. Αυτή τη φορά θα έχω την ευκαιρία να εκφραστώ μέσα απο ενα συγκεκριμένο είδος ταινιών. Αυτό το φίλμ θα είναι το πιο γαμάτο, συνειδητοποιημένο και ασύλληπτο zombie φίλμ που έχει δεί ποτέ κανείς. Κανείς δεν μου έδωσε τόση δημιουργική ελευθερία στο παρελθόν."

Με την δημιουργική ελευθερία που φημίζεται οτι παρέχει το Netflix, ο Zack Snyder έχει μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για μια δυναμική επιστροφή, καθώς το "Army of the Dead" κινείται μέσα στην ζώνη άνεσης του σκηνοθέτη που διακρίνεται για τις εντυπωσιακές σκηνές δράσης.

Το "Army of the Dead" θα διατεθεί απο το Netflix μέσα στο 2020.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.