Πρώτη Ματιά Στο "Antlers" Του Scott Cooper

0

Πρόκειται για το "Antlers", το μεταφυσικό θρίλερ του σκηνοθέτη Scott Cooper και του παραγωγού Guillermo del Toro ("Pan's Labyrinth", "The Shape of Water"). Το φίλμ αποτελεί μέρος της συμφωνίας που υπέγραψε πρόσφατα ο Μεξικανός σκηνοθέτης-παραγωγός με την Fox Searchlight, για την δημιουργία νέων ταινίων τρόμου και φαντασίας.

"'Η ιστορία εξελίσσεται σε μια μικρή πόλη του Oregon και εστιάζει σε μια δασκάλα και τον αδελφό της, τον τοπικό σερίφη. Σύντομα, η δασκάλα θα ανακάλυψει πως ένας απο τους μαθητές της κρύβει ενα άκρως επικίνδυνο μεταφυσικό μυστικό, με τρομακτικές συνέπειες τόσο για την ζωές τους όσο και για ολόκληρη την πόλη."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Scott Cooper ("Crazy Heart", "Hostiles"), ενώ το σενάριο υπογράφουν ο Henry Chaisson και ο Nick Antosca ("Believe"), βασισμένος στην ιστορία "The Quiet Boy", που έγραψε ο ίδιος.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται η Keri Russell ("The Americans") και ο Jesse Plemons ("Fargo S2"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Rory Cochrane, Amy Madigan, Graham Greene, Scott Haze, Andy Thompson, Jeremy Thomas και Cody Davis.

Στην κινηματογράφηση βρίσκεται ο Florian Hoffmeister ("The Terror"), ενώ στη θέση του production designer βρίσκεται ο Tim Grimes ("Rubicon", "The Wrestler").

Με τον αξιόλογο σκηνοθέτη Scott Cooper στο τιμόνι, τον μετρ του μεταφυσικού Guillermo del Toro στη θέση του παραγωγού και δυο ταλαντούχους πρωταγωνιστές, το "Antlers" αναμένεται σαν ενα σοβαρό και πολύ ενδιαφέρον μεταφυσικό θρίλερ.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν σήμερα, ενώ η κυκλοφορία της στις αίθουσες αναμένεται μέσα στο φθινόπωρο του 2019....

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.