Πρώτη Ματιά Στο "Ant-Man and the Wasp"

0

Πρόκειται για το "Ant-Man and the Wasp", την δεύτερη ταινία απο το σύμπαν του comic ήρωα της Marvel, που ξεκίνησε το 2015, με το φίλμ "Ant-Man".

"Απο το Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel έρχεται ένα νέο κεφάλαιο των ηρώων που μπορούν να συρρικνώνονται: το 'Ant-Man and The Wasp'. Μετά τα γεγονότα του 'Captain America: Civil War', ο Scott Lang (Rudd) παλεύει με τις συνέπειες των επιλογών, τόσο σαν σούπερ ήρωας όσο και σαν πατέρας. Καθώς πασχίζει να βρεί την ισορροπία ανάμεσα στο σπίτι του και τις υποχρεώσεις ως Ant-Man, συναντά ξανά την Hope van Dyne (Lilly) και τον Dr. Hank Pym (Douglas), οι οποίοι έρχονται με μια νέα επείγουσα αποστολή. Ο Scott θα πρέπει να ξαναφορέσει τη στολή και μαζί με την Σφήκα [The Wasp] θα εργαστούν με σκοπό την αποκαλύψη των μυστικών του παρελθόντος τους."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο Peyton Reed ("Bring It On", "Down With Love"), ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Andrew Barrer ("Haunt") και Gabriel Ferrari ("Sabrina the Teenage Witch"), βασισμένοι στους χαρακτήρες που δημιούργησε ο Larry Lieber.

Πρώτη Ματιά Στο "Ant-Man and the Wasp"

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Paul Rudd ("Wet Hot American Summer"), Evangeline Lilly ("The Hobbit", "Lost"), Michael Douglas ("Basic Instinct") και οι Michael Peña ("End of Watch"), Bobby Cannavale ("Vinyl"), Judy Greer ("Arrested Development"), ενώ τα νέα πρόσωπα θα είναι οι Laurence Fishburne ("The Matrix"), Michelle Pfeiffer ("Batman Returns")Walton Goggins ("Justified"), Hannah John-Kamen ("Black Mirror", "Killjoys") και Randall Park ("Fresh off the Boat").

Αν και ο Ant-Man δεν είναι και ο πιο δημοφιλής ήρωας της Marvel, η πρώτη ταινία του franchise υπήρξε πολύ ευχάριστη και φρέσκια, ένα γεγονός που σε συνδυασμό με το πολύ πλούσιο cast που συμμετέχει στο δεύτερο φίλμ αφήνει πολλές ελπίδες για μια εξίσου καλή συνέχεια.

Το "Ant-Man and the Wasp" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 6 Ιουλίου του 2018...

Δείτε ένα σύντομο teaser απο τα γυρίσματα της ταινίας:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.