Πρώτη Ματιά Στο "Anon" Του Andrew Niccol

0

Πρόκειται για το "Anon", το sci-fi-θρίλερ του Andrew Niccol, που πρίν απο μερικές ημέρες αποκτήθηκε απο το Netflix.

"Η ιστορία εξελίσσεται στο προσεχές μέλλον, ένα μέλλον όπου έχει καταργηθεί κάθε έννοια ιδιωτικότητας και ανωνυμίας. Ολες οι προσωπικές αναμνήσεις καταγράφονται και το έγκλημα έχει σχεδόν εξαφανιστεί. Στην προσπάθεια του να εξιχνιάσει μια σειρά άλυτων υποθέσεων, ο Sal Friedland (Owen) βρίσκει στο δρόμο του μια νεαρή γυναίκα (Seyfried), η οποία φαίνεται να έχει σαμποτάρει το σύστημα και να έχει εξαφανιστεί. Δεν διαθέτει ταυτότητα, παρελθόν ή αρχείο. Ο Sal αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως το έγκλημα όχι μόνο δεν έχει εξαφανιστεί, αλλά μάλλον τώρα αρχίζει. Αυτή η μυστηριώδης γυναίκα είναι γνωστή μόνο ως 'Το Κορίτσι' και ο Sal θα πρέπει να την εντοπίσει, πρίν ο ίδιος γίνει το επόμενο θύμα."

Πρώτη Ματιά Στο "Anon" Του Andrew Niccol

Ο Clive Owen στα γυρίσματα της ταινίας στη Νέα Υόρκη.

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Andrew Niccol ("Gattaca", "Good Kill"), ο οποίος ως συνήθως υπογράφει και το σενάριο.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Sal Friedland βρίσκεται ο Clive Owen ("Children of Men", "Sin City"), η Amanda Seyfried ("Twin Peaks") υποδύεται την μυστηριώδη 'The Girl', ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Colm Feore ("House of Cards"), Rachel Roberts ("Ray Donovan"), Sonya Walger ("Lost"), Mark O'Brien, Joe Pingue, Iddo Goldberg, Sebastian Pigott, Ethan Tavares, Marco Grazzini.

Πρώτη Ματιά Στο "Anon" Του Andrew Niccol

Clive Owen & Amanda Seyfried, στα γυρίσματα της ταινίας στη Νέα Υόρκη.

Αν και ο Andrew Niccol ξεκίνησε εντυπωσιακά την σκηνοθετική του καριέρα με την ταινία "Gattaca" το 1997, έκτοτε δεν έχει καταφέρει να γευτεί την επιτυχία, κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει με το "Anon", καθώς διαθέτει μια ενδιαφέρουσα ιστορία, ένα κορυφαίο πρωταγωνιστή και κάπως ανεξάρτητο ύφος...

Εικόνες: ComingSoon.net

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.