Πρώτη Ματιά Στο "A Quiet Place Part 2"

0

Η πρώτη ταινία του "A Quiet Place", υπήρξε ενα απο τα καλύτερα φίλμ του 2018, κάτι που οδήγησε την Paramount να δώσει το πράσινο φώς για το "A Quiet Place Part 2", μια δεύτερη ταινία που θα εξερευνήσει ακόμη περισσότερο την πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία.

"Το φίλμ εξελίσσεται σε ένα μεταποκαλυπτικό κόσμο, γεμάτο απο τέρατα που είναι υπερευαίσθητα στον κάθε ήχο. Η ιστορία ακολουθεί μια οικογένεια που κατοικεί σε μια δασώδη έκταση και που έχει μάθει να ζεί στη σιωπή, καθώς ο κάθε ήχος μπορεί να προσελκύσει την απειλή. Ομως, κατά την διάρκεια ενός ήσυχου απογεύματος, μια λάθος κίνηση θα φέρει την οικογένεια στο επίκεντρο του κινδύνου."

Με το πολύ έξυπνο concept της απόλυτης σιώπης και μια εξαιρετική ερμηνεία απο την ταλαντούχα Emily Blunt, το φίλμ του John Krasinski μας κέρδισε απο το πρώτο λεπτό (διαβάστε την κριτική μας εδώ). Αν και οι πληροφορίες γύρω απο την πλοκή του δεύτερου φίλμ - που ολοκλήρωσε το γυρίσματα του εχθές - παραμένουν άγνωστες, ο σκηνοθέτης και των δυο φίλμ John Krasinski δήλωσε:

"Στο δεύτερο φίλμ έχουμε τον κόσμο. Ουσιαστικά είναι ο κόσμος που φτιάχτηκε, η ιδέα πως ο υπόλοιπος κόσμος βιώνει την ίδια ακριβώς εμπειρία. Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που πασχίζουν να επιβιώσουν με τον ίδιο τρόπο? Είναι αυτή η ιδέα του να ζείς κάτω απο αυτές τις συνθήκες, όχι βέβαια με τον ίδιο τρόπο που είδαμε στο πρώτο φίλμ, αλλά εξερευνώντας τον περισσότερο."

Αν και ο Krasinski δεν ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός, αυτό που μπορεί κάποιος να καταλάβει είναι πως το δεύτερο φίλμ θα φέρει τα εναπομείνατα μέλη της οικογένειας σε επαφή με άλλους επιζώντες, που πιθανότατα δεν θα διαθέτουν καλές προθέσεις.

Στη σκηνοθεσία του νέου φίλμ βρίσκεται και πάλι ο ηθοποιός-σκηνοθέτης John Krasinski ("The Office"), ο οποίος υπογράφει και το σενάριο βασισμένος στην ιστορία των Bryan Woods και Scott Beck.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Emily Blunt ("Sicario"), Millicent Simmonds ("Wonderstruck") και Noah Jupe, ενώ τα νέα πρόσωπα είναι οι Djimon Hounsou ("Blood Diamond"), Cillian Murphy ("Peaky Blinders"), Wayne Duvall, Okieriete Onaodowan, Lauren-Ashley Cristiano, Blake DeLong, Silas Pereira-Olson.

Το "A Quiet Place Part 2" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 20 Μαρτίου του 2020...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.