Πρώτη Ματιά Στην Ταινία Του Han Solo

0

Η Disney και η Lucasfilms κυκλοφόρησαν την πρώτη εικόνα απο το cast της - ατιτλοφόρητης πρός το παρόν - spin off ταινίας απο το σύμπαν του "Star Wars", που εστιάζει στον χαρακτήρα του νεαρού Han Solo.

"Η ταινία θα εξερευνήσει τις περιπέτειες του Han Solo και του Chewbacca πρίν απο τα γεγονότα της ταινίας 'Star Wars: A New Hope', συμπεριλαμβανομένων και των πρώτων επαφών τους με τον άλλο περιθωριακό χαρτοπαίκτη του μακρινού γαλαξία, τον Lando Calrissian."

Στην σκηνοθεσία του φίλμ βρίσκονται οι Phil Lord και Chris Miller, το σκηνοθετικό δίδυμο πίσω απο τις ταινίες "Cloudy with a Chance of Meatballs","Jump Street" και "The Lego Movie".

Σύμφωνα με τους σκηνοθέτες του φίλμ, Phil Lord και Chris Miller:

"Βλέποντας όλους αυτούς τους ταλαντούχους ανθρώπους απ΄όλο τον κόσμο, να ενώνουν τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν τέχνη, είναι πραγματικά απίστευτο. Δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάτι αστείο να πούμε, καθώς είμαστε πολύ συγκινημένοι και πραγματικά τυχεροί."

Το σενάριο της ταινίας έχουν γράψει οι Jon Kasdan και Lawrence Kasdan ("The Empire Strikes Back", "Star Wars: The Force Awakens"), ο οποίος θα εκτελέσει και χρέη παραγωγού μαζί με την πρόεδρο της Lucasfilm, Kathleen Kennedy.

Πρώτη Ματιά Στην Ταινία Του Han Solo

Οι πρωταγωνιστές και οι σκηνοθέτες του φίλμ.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Han Solo βρίσκεται ο Alden Ehrenreich ("Beautiful Creatures", "Blue Jasmine", "Hail, Caesar!"), στο ρόλο του Lando Calrissian βρίσκεται ο Donald Glover ("Atlanta"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Woody Harrelson ("Natural Born Killers"), Emilia Clarke ("Game of Thrones"), Thandie Newton ("Westoworld"), Phoebe Waller-Bridge και ο Joonas Suotamo στο ρόλο του Chewbacca.

Με την νέα ταινία, η Disney συνεχίζει την αξιοποίηση (και ίσως το ξεζούμισμα) του χρυσοφόρου franchise, με ένα φίλμ που απ΄ ότι φαίνεται θα είναι αρκετά ανάλαφρο και με έντονο το κωμικό στοιχείο.

Τα γυρίσματα της ταινίας ξεκίνησαν πρίν απο δυο ημέρες στα στούντιο Pinewood του Λονδίνου, ενώ η κυκλοφορία της στις αίθουσες είναι προγραμματισμένη για τις 25 Μαϊου του 2018, ενώ έξι μήνες νωρίτερα θα κυκλοφορήσει το "The Last Jedi", το όγδοο επεισόδιο του Star Wars.

[UPDATE 21/06/2017]

Οι σκηνοθέτες του φίλμ Phil Lord και Chris Miller, απολύθηκαν λόγο "δημιουργικών διαφορών".

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.