Πρώτη Ματιά: "Sea Of Trees"

0

Πρόκειται για την νέα δραματική ταινία του Gus Van Sant, που βασίζεται στο αληθινό φαινόμενο του δάσους Aokigahara της Ιαπωνίας. Το Aokigahara που είναι γνωστό και σαν το «Δάσος Των Αυτοκτονιών», έχει μια ιστορική σύνδεση με δαίμονες της Ιαπωνικής μυθολογίας, ενώ κάθε χρόνο καταγράφονται εκεί 50 εώς 100 αυτοκτονίες.

"Η ιστορία ακολουθεί τον Arthur Brennan (Matthew McConaughey) που κάνει πεζοπορία στο Aokigahara, γνωστό και σαν η Θάλασσα των Δέντρων, ένα μυστηριώδες και πυκνό δάσος που βρίσκεται στη βάση του Βουνού Fuji της Ιαπωνίας, εκεί όπου οι άνθρωποι πηγαίνουν να διαλογιστούν τη ζωή και το θάνατο. Εχοντας επιλέξει το μέρος που θα αυτοκτονήσει, ο Arthur συναντά τον Takumi Nakamura (Ken Watanabe), έναν Ιάπωνα που επίσης έχει χάσει το δρόμο του. Οι δυο τους θα ξεκινήσουν ένα ταξίδι συλλογισμού που θα ενισχύσει τη θέληση του Arthur να ζήσει και να αναζωπυρώσει τον έρωτα με την γυναίκα του (Naomi Watts)."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο Gus Van Sant ("Good Will Hunting", "Drugstore Cowboy"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Chris Sparling ("Buried", "ATM").

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους βρίσκονται οι Matthew McConaughey, Ken Watanabe και Naomi Watts, ενώ στη μουσική σύνθεση βρίσκεται ο καταξιωμένος Danny Elfman ("The Nightmare Before Christmas", "Beetlejuice").

Με εξαιρετικούς πρωταγωνιστές και μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, το "Sea Of Trees" αναμένεται πολύ ενδιαφέρον, ενώ πιθανότατα θα αποσπάσει και υποψηφιότητες για βραβεία.

Τα γυρίσματα της ταινίας θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο στην Ιαπωνία, ενώ η κυκλοφορία της ταινίας στίς αίθουσες αναμένεται να γίνει μεταξύ του 2015 και του 2016, λίγο πρίν ή λίγο μετά απο την κυκλοφορία της ταινίας "The Forest", που επίσης ασχολείται με το Δάσος Aokigahara.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.