Πρώτη Ματιά: "Pompeii" του Paul W.S. Anderson

0

"Ενας σκλαβωμένος Κέλτης μονομάχος ερωτεύεται μια γυναίκα αριστοκρατικής καταγωγής, λίγο πρίν το ηφαίστειο του βουνού Vesuvius εκραγεί και καταστρέψει την Πομπηία. Το ίδιο γεγονός θα τον φέρει αντιμέτωπο και με τον άνθρωπο που δολοφόνησε την οικογένεια του μερικά χρόνια πρίν."

Ιστορικό δράμα-περιπέτεια σε σκηνοθεσία Paul W.S. Anderson ("Event Horizon", "Resident Evil") και σενάριο των Julian Fellowes ("Downton Abbey", "The Young Victoria"), Lee Batchler & Janet Scott Batchler ("Batman Forever) και Michael Robert Johnson ("Sherlock Holmes").

Πρωταγωνιστούν οι Kit Harington (Game of Thrones), Kiefer Sutherland (24), Emily Browning, Jared Harris, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Jessica Lucas, Carrie-Anne Moss, Joe Pingue, Emmanuel Kabongo.

Τα γυρίσματα της ταινίας βρίσκονται σε εξέλιξη στο Τορόντο, ενώ η κυκλοφορία της θα γίνει απο την FilmDistrict στις 28 Φεβρουαρίου του 2014.

Με ενδιαφέρουσα ιστορία, πολύ καλό cast ηθοποιών και έμπειρους σεναριογράφους το "Pompeii" θα θεωρούνταν απο τώρα σαν μια σίγουρη επιτυχία, όμως η παρουσία του Paul W.S. Anderson στη καρέκλα του σκηνοθέτη προβληματίζει...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.