Πρώτη Ματιά: "Planetarium" Της Rebecca Zlotowski

0

Πρόκειται για την νέα ταινία της Rebecca Zlotowski, ένα μεταφυσικό δράμα που εξελίσσεται στο Παρίσι, την περίοδο του μεσοπολέμου.

"Η ιστορία εξελίσσεται κατά την διάρκειας της εκρηκτικής ανάπαυλας ανάμεσα στο Πρώτο και Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο και εστιάζει στη Laura (Natalie Portman), μια πιστή ακόλουθο της θρησκείας που ζεί μαζί με την μικρότερη αδελφή της Kate (Lily-Depp) στο Παρίσι, δυο αδελφές που διαθέτουν ένα μεταφυσικό χάρισμα. Στην πορεία, οι δυο αδελφές θα συναντήσουν τον παραγωγό André Korben, ο οποίος θα τις βοήθησει να ελέγξουν το χάρισμα τους και να επικοινωνήσουν με πνεύματα του άλλου κόσμου."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται η Γαλλίδα Rebecca Zlotowski ("Belle épine", "Grand Central") που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τον Robin Campillo ("Les Revenants").

Lily-Rose Melody Depp

Σκηνή απο τα γυρίσματα με την Lily-Rose Melody Depp - (κόρη του ηθοποιού Johnny Depp).

Πρωταγωνιστούν οι Natalie Portman, Lily-Rose Melody Depp, Emmanuel Salinger, Louis Garrel, Rosa Bursztein, Hugo Zlotowski.

Η ταινία που ολοκλήρωσε τα γυρίσματα της πρίν απο μερικές ημέρες, βρίσκεται στο στάδιο του post production, κάτι που αν ολοκληρωθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα θα επιτρέψει την πρεμιέρα της ταινίας στο Φεστιβάλ των Καννών, τον Μαϊο.

Η περιζήτητη Portman αυτή τη στιγμή συμμετέχει στα γυρίσματα του "Jackie", το βιογραφικό δράμα του Pablo Larraín που εστιάζει στη ζωή της Jacqueline Kennedy, ενώ αμέσως μετά θα ξεκινήσει τα γυρίσματα του "Annihilation", του φιλόδοξου sci-fi θρίλερ του Alex Garland ("Ex Machina").

Πρώτη Ματιά: "Planetarium" Της Rebecca Zlotowski

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.