Πρώτη Ματιά: “Pirates of the Caribbean 5”

0

Πρίν απο δυο ημέρες ξεκίνησαν στην Αυστραλία τα γυρίσματα του "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales", της πέμπτης ταινίας του χρυσοφόρου franchise που έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα περισσότερα απο 3.7 δις δολάρια.

"Ωθούμενος σε μια νέα περιπέτεια, ο κακότυχος Καπετάνιος Jack Sparrow (Johnny Depp) βλέπει τον άνεμο της ατυχίας να φυσά δυνατότερα όταν τα θανάσιμα φαντάσματα-πειρατές με ηγέτη τον παλιό εχθρό του Καπετάνιο Salazar (Javier Bardem), δραπετεύουν απο το Τρίγωνο του Διαβόλου, αποφασισμένοι να σκοτώσουν όλους τους πειρατές της θάλασσας, συμπεριλαμβανομένου και του ίδιου. Η μοναδική ελπίδα για επιβίωση του Καπετάνιου Jack βρίσκεται στην ανεύρεση της θρυλικής Τρίαινας του Ποσειδώνα, ένα πανίσχυρο αρχαίο αντικείμενο που παρέχει στον κάτοχο του τον πλήρη έλεγχο της θάλασσας."

Στην σκηνοθεσία βρίσκονται οι Joachim Rønning & Espen Sandberg ("Kon-Tiki"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Jeff Nathanson ("Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull", "Catch Me If You Can").

Πρωταγωνιστούν οι Johnny Depp, Geoffrey Rush, Javier Bardem, Kaya Scodelario, Brenton Thwaites, Golshifteh Farahani, Kevin R. McNally, Stephen Graham.

Με νέους σκηνοθέτες και νέους πρωταγωνιστές, ο παραγωγός Jerry Bruckheimer φιλοδοξεί να δώσει μια τονωτική ένεση στο franchise που έχει εμφανίσει σημάδια κόπωσης.

Αν και ποτέ δεν υπήρξαμε φανατικοί θαυμαστές του franchise, καθώς ποτέ δεν συμπαθήσαμε την "ό,τι να 'ναι" φιλοσοφία και το υπερβολικό χιούμορ των ταινιών της σειράς, δεν μπορούμε να παραβλέψουμε το εύρος της εντυπωσιακής παραγωγής που χαρακτηρίζει όλες τις ταινίες του "Pirates of the Caribbean". Επίσης, η παρουσία των Ευρωπαίων σκηνοθετών Joachim Rønning & Espen Sandberg - το δίδυμο πίσω απο το εξαιρετικό "Kon-Tiki" - σε συνδυασμό με την παρουσία του Javier Bardem σε ένα ρόλο που φαίνεται να του ταιριάζει απόλυτα, αφήνει υποσχέσεις για ένα αξιόλογο φίλμ.

Το "Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 7 Ιουλίου του 2017.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.