Πρώτη Ματιά: "Passengers" Του Morten Tyldum

0

Πρόκειται για το "Passengers", το ρομαντικό, sci-fi θρίλερ του Morten Tyldum.

"Το Passengers εξελίσσεται σε ένα διαστημόπλοιο που μεταφέρει χιλιάδες ανθρώπους σε ένα ταξίδι διάρκειας 120 χρόνων, με σκοπό την αποικιοποίηση του πλανήτη Homestead 2. Οταν ένας απο τους θαλάμους ύπνου δυσλειτουργεί, ένας απο τους επιβάτες ξυπνά 90 χρόνια νωρίτερα απ'ότι θα έπρεπε. Αντιμέτωπος με την προοπτική να γεράσει και να πεθάνει μόνος του, αποφασίζει να ξυπνήσει ένα δεύτερο επιβάτη, ένα γεγονός που θα οδηγήσει στο ξεκίνημα μιας μοναδικής ιστορίας αγάπης."

Στην σκηνοθεσία της ταινίας βρίσκεται ο Morten Tyldum ("Headhunters", "The Imitation Game"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Jon Spaihts ("The Darkest Hour", "Prometheus").

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του μηχανικού Jim Preston βρίσκεται ο Chris Pratt ("Guardians of the Galaxy", "Jurassic World"), ενώ η Jennifer Lawrence ("The Hunger Games") υποδύεται την Aurora, μια συγγραφέα που προσφέρθηκε εθελοντικά στο ταξίδι για να την ιστορία του διαστημικού ταξιδιού.

Πρωταγωνιστούν επίσης οι Laurence Fishburne ("The Matrix"), Michael Sheen ("Underworld"), Kimberly Battista, Aurora Perrineau, Jamie Soricelli, Inder Kumar, Shelby Taylor Mullins, Julee Cerda, Kristin Brock, Marie Burke.

Στην παραγωγή της ταινίας βρίσκονται οι Neal Moritz ("I Am Legend"), Ori Marmur ("The Green Hornet"), Michael Maher ("Europa Report") και Stephen Hamel ("John Wick").

Τα πρώτα πλάνα της ταινίας προβλήθηκαν στο CinemaCon τον περασμένο Απρίλιο και έτυχαν ιδιαίτερα θερμής υποδοχής, με τον Tom Rothman, τον Πρόεδρο της Sony Pictures, να δηλώνει: "Μπορεί το Netflix να δημιουργήσει κάτι τέτοιο?".

Η φιλόδοξη και ακριβή ταινία της Sony Pictures θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 21 Δεκεμβρίου...

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.