Πρώτη Ματιά: "Pan" Του Joe Wright

0

Πρόκειται για μια ακόμη μεταφορά στη μεγάλη οθόνη του "Peter Pan", της δημοφιλούς ιστορίας του Σκωτσέζου συγγραφέα J.M. Barrie.

"Ενα ορφανό αγόρι μεταφέρεται στον μαγικό κόσμο της Neverland, εκεί όπου θα εξελιχθεί σε σωτήρα των ιθαγενών και θα ηγηθεί της επανάστασης ενάντια στους σατανικούς πειρατές και τον ηγέτης τους, Blackbeard (Μαυρογένη)."

Την σκηνοθεσία της νέας μεταφοράς έχει αναλάβει ο Joe Wright ("Hanna", "Pride & Prejudice", "Atonement"), ενώ το σενάριο υπογράφει ο Jason Fuchs ("Ice Age: Continental Drift"). Επίσης, στην κινηματογράφηση βρίσκεται ο Seamus McGarvey ("High Fidelity", "The Avengers") ενώ στη θέση των παραγωγών βρίσκονται οι Greg Berlanti ("Arrow"), Eric Fellner ("The Big Lebowski") και Paul Webster ("The Motorcycle Diaries").

Το casting που βρίσκεται σε εξέλιξη έχει εξασφαλίσει τον Hugh Jackman ("The Wolverine") στο ρόλο του Blackbeard και τον Garrett Hedlund ("TRON: Legacy", "On the Road") στο ρόλο του νεαρού Hook, που στην αρχή αποτελεί τον κοντινότερο σύμμαχο του Pan.

Σύμφωνα με τον Greg Silverman, πρόεδρο της Warner Bros.:

"Ο Hugh Jackman, πάντα παραδίδει ανεξίτηλες ερμηνείες που ενθουσιάζουν το κοινό. Είμαστε σίγουροι ότι θα δημιουργήσει έναν Blackbeard που θα αποτελέσει μια ισχυρή παρουσία σε αυτήν την αυθεντική περιπέτεια του Peter Pan."

Με πολύ καλούς συντελεστές, η νέα και πιο σκοτεινή εκδοχή του "Peter Pan", φαντάζει ενδιαφέρουσα αν και η ιστορία έχει ειπωθεί πολλές φορές.

Η κυκλοφορία του "Pan" στίς αίθουσες, είναι προγραμματισμένη για τις 17 Ιουλίου του 2015.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.