Πρώτη Ματιά: "Nobody Wants The Night" [Trailer]

0

Πρόκειται για την νέα ταινία της Καταλανής Isabel Coixet, μια ταινία που θα ανοίξει το 65o Φεστιβάλ του Βερολίνου (Berlinale), που θα διεξαχθεί απο τις 5 εώς τις 15 Φεβρουαρίου.

"Η Josephine Peary είναι μια ώριμη, περήφανη, αποφασισμένη και αφελής γυναίκα, ερωτευμένη με τον καταξιώμενο εξερευνητή της Αρκτικής Robert Peary, έναν άνδρα που προτιμά την δόξα και τον πάγο απο τις ανέσεις ενός αριστοκρατικού σπιτιού. Για χάρη του, η Josephine θα αντιμετωπίσει τον κάθε κίνδυνο και θα ρισκάρει και την ίδια τη ζωή της.
Η Allaka, μια άλλη γυναίκα, νέα αλλά σοφή, γενναία και ταπεινή, είναι ερωτευμένη με τον ίδιο άνδρα και μάλιστα περιμένει και το παιδί του. Το ανελέητο παγωμένο τοπίο, χωρίζει και ενώνει αυτές τις δυο γυναίκες κατά της μακράς και έντονης αναμονής για τον άνδρα που αγαπούν και οι δυο με τόσο διαφορετικό τρόπο."

Δραματική περιπέτεια σε σκηνοθεσία της Isabel Coixet ("The Secret Life of Words", "My Life Without Me", "Elegy") και σενάριο του Miguel Barros ("Blackthorn").

Πρωταγωνιστούν οι Juliette Binoche ("The English Patient"), Gabriel Byrne ("The Usual Suspects"), Rinko Kikuchi ("Babel, "Pacific Rim"), Matt Salinger, Velizar Binev, Ciro Miró.

Σύμφωνα με τον Dieter Kosslick, Διευθυντή της Berlinale:

"Είμαι πολύ χαρούμενος που το "Nobody Wants the Night" θα ανοίξει την Berlinale του 2015. Η Isabel Coixet έχει δημιουργήσει ενα εντυπωσιακό και οξυδερκές πορτραίτο δυο γυναικών που βρίσκονται σε ακραίες καταστάσεις. Επίσης αυτό το φίλμ θα είναι το πρώτο που θα προβληθεί σε Dolby Atmos® στο Berlinale Palast."

Με μια πολύ ενδιαφέρουσα ιστορία, πολύ αξιόλογους συντελεστές και εντυπωσιακά locations, η νέα ταινία της Coixet φαντάζει το λιγότερο ενδιαφέρουσα.

Το "Nobody Wants The Night", θα κάνει πρεμιέρα στις 5 Φεβρουαρίου.

Δείτε το trailer [Twitch]:

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.