Πρώτη Ματιά: "Mortdecai" Του David Koepp

0

Πρόκειται για την μεταφορά στη μεγάλη οθόνη, της σειράς βιβλίων του Kyril Bonfiglioli.

"O Charlie Mortdecai είναι ένας διεθνής τρομοκράτης, ευγενής έμπορος έργων τέχνης και κατά καιρούς κακοποιός. Κινούμενος ανάμεσα σε εξαγριωμένους Ρώσους, την Βρετανική MI5 και άλλους, ο Mortdecai πρέπει να διασχίσει την υφήλιο, οπλισμένος μόνο με την καλή του εμφάνιση και την ιδιαίτερη γοητεία του, με σκοπό την ανάκτηση ενός κλεμμένου πίνακα που φημολογείται ότι περιέχει τον κωδικό ενός τραπεζικού λογαριασμού, γεμάτου με τον χρυσό των Nαζί."

Κωμωδία δράσης σε σκηνοθεσία David Koepp ("Secret Window", "Premium Rush") και σενάριο του Eric Aronson, βασισμένο στη σειρά βιβλίων του Kyril Bonfiglioli.

Πρωταγωνιστούν οι Johnny Depp, Olivia Munn, Ewan McGregor, Aubrey Plaza, Gwyneth Paltrow, Paul Bettany, Jeff Goldblum, Oliver Platt, Alec Utgoff, Michael Byrne.

Mortdecai-Johnny-Depp

Αν και ο David Koepp θεωρείται ως ένας απο τους πιο περιζήτητους σεναριογράφους, έχοντας γράψει τα σενάρια μεγάλων επιτυχιών όπως το "Jurassic Park", το "Carlito's Way", το "Spider-Man" και το "War of the Worlds", το πέρασμα του στη σκηνοθεσία δεν ήταν το ίδιο επιτυχήμενο. Αυτό το γεγονός, σε συνδυασμό με την πρόσφατη κακή φόρμα του Johnny Depp, αφήνει πολλές αμφιβολίες για το "Mortdecai", μια ταινία που η Lionsgate ευελπιστεί να εξελιχθεί σε τριλογία...

Το "Mortdecai" θα κυκλοφορήσει στίς αίθουσες, στίς 6 Φεβρουαρίου του 2015.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.