Πρώτη Ματιά: "Maze Runner: The Scorch Trials"

0

Πρόκειται για την συνέχεια της ταινίας "The Maze Runner" που κυκλοφόρησε το 2014, με σκηνοθέτη τον Wes Ball.

"Στο επόμενο κεφάλαιο απο το έπος του "Maze Runner", ο Thomas και οι υπόλοιποι Gladers βρίσκονται αντιμέτωποι με μια μεγαλύτερη πρόκληση: να αναζητήσουν στοιχεία γύρω απο την μυστηριώδη και πανίσχυρη οργάνωση WCKD. Το ταξίδι τους θα τους οδηγήσει στο Scorch, ένα έρημο τοπίο γεμάτο με απίθανα εμπόδια. Ενώνοντας τις δυνάμεις τους με τους αντάρτες, οι Gladers στρέφονται ενάντια στις υπεράριθμες δυνάμεις της WCKD και αποκαλύπτουν τα σοκαριστικά σχέδια που έχει για αυτούς."

Στην σκηνοθεσία της δεύτερης ταινίας βρίσκεται και πάλι ο Wes Ball, ενώ το σενάριο υπογράφει ο T.S. Nowlin ("The Maze Runner"), βασισμένος στη νουβέλα του James Dashner.

Πρώτες Εικόνες Απο Το "Maze Runner: The Scorch Trials"

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν οι Dylan O'Brien, Kaya Scodelario, Thomas Brodie-Sangster, Ki Hong Lee και Patricia Clarkson, ενώ τα νέα πρόσωπα είναι οι Giancarlo Esposito ("Breaking Bad"), Aidan Gillen ("Game of Thrones"), Lili Taylor ("The Conjuring") και Nathalie Emmanuel ("Game of Thrones").

Πρώτες Εικόνες Απο Το "Maze Runner: The Scorch Trials"

Η δεύτερη ταινία του franchise αναμένεται να έχει μεγαλύτερη κλίμακα, καθώς οι πρωταγωνιστές βρίσκονται πλέον εκτός του λαβύρινθου, ενώ σύμφωνα με τους παραγωγούς, οι Gladers εκτός απο τις ηλιακές καταιγίδες που μετέτρεψαν ενα μεγάλο μέρος του πλανήτη σε έρημο, θα κληθούν να αντιμετωπίσουν και το The Flare, μια πάθηση που μετατρέπει τους ανθρώπους σε αιμοδιψείς και βίαιους καννίβαλους.

Το "Maze Runner: The Scorch Trials" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 18 Σεπτεμβρίου.

Εικόνες: Entertainment Weekly

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.