Πρώτη Ματιά: "The Magnificent Seven" Του Antoine Fuqua

0

Πρόκειται για το remake της ταινίας του John Sturges που κυκλοφόρησε το 1960 απο την MGM, και είχε ως πρωταγωνιστές τους Yul Brynner, Steve McQueen, Charles Bronson, Eli Wallach, και James Coburn.

"Την ώρα που η πόλη του Rose Creek βρίσκεται κάτω απο τον θανάσιμο έλεγχο του βιομήχανου Bartholomew Bogue (Peter Sarsgaard), οι απελπισμένοι κάτοικοι προσλαμβάνουν για προστασία μια ομάδα επτά ανδρών που αποτελείται απο κυνηγούς επικυρηγμένων, μισθοφόρους και χαρτοπαίκτες: τους Sam Chisolm (Denzel Washington), Josh Farraday (Chris Pratt), Goodnight Robicheaux (Ethan Hawke), Jack Horne (Vincent D’Onofrio), Billy Rocks (Byung-Hun Lee), Vasquez (Manuel Garcia-Rulfo) και Red Harvest (Martin Sensmeier). Καθώς προετοιμάζουν την πόλη για το βίαιο ξεκαθάρισμα που γνωρίζουν ότι είναι πρό των πυλών, αυτοί οι επτά μισθοφόροι θα διαπιστώσουν ότι δεν αγωνίζονται μόνο για την αμοιβή τους."

Η ιστορία που είναι βασισμένη στο αριστουργηματικό "Seven Samurai" του Akira Kurosawa, εξελίσσεται μετά τον Αμερικανικό Εμφύλιο Πόλεμο, που εξελίχθηκε στο διάστημα 1861-1865.

Στην σκηνοθεσία του remake βρίσκεται ο Antoine Fuqua ("Training Day", "The Equalizer"), ενώ το σενάριο που αρχικά γράφτηκε απο τον Nic Pizzolatto ("True Detective"), αναθεωρήθηκε απο τον John Lee Hancock ("The Alamo", "Saving Mr. Banks") και τον Richard Wenck ("The Equalizer").

Πρώτη Ματιά: "The Magnificent Seven" Του Antoine Fuqua

Το πολύ πλούσιο cast περιλαμβάνει τους Denzel Washington (The Equaliser"), Chris Pratt ("Guardians of the Galaxy"), Ethan Hawke ("Gattaca"), Vincent D’Onofrio ("Daredevil"), Peter Sarsgaard, Lee Byung-Hu, Manuel Garcia-Rulfi, Martin Sensmeier, Haley Bennett.

Αν και η ιστορία του φίλμ είναι πλέον χιλιοειπωμένη, το πλούσιο cast και το υψηλό επίπεδο παραγωγής διατηρούν το ενδιαφέρον, σε μια εποχή όπου οι ταινίες western έχουν επιστρέψει για τα καλά στις κινηματογραφικές αίθουσες.

To "The Magnificent Seven" της Sony, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες τον Σεπτέμβριο.

Πρώτη Ματιά: "The Magnificent Seven" Του Antoine Fuqua

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.