Πρώτη Ματιά: "Mad Max: Fury Road"

0

Υστερα απο πολλά χρόνια δύσκολης παραγωγής, γεμάτα με διάφορα ατυχή περιστατικά με πολλές διακοπές, πλημμύρες και καταστροφές στα σκηνικά, το "Mad Max: Fury Road" βρίσκεται επιτέλους στο στάδιο του post-production.

Το "Mad Max: Fury Road" αποτελεί το πρώτο μέρος απο το reboot των ταινιών Mad Max που κυκλοφόρησαν την δεκαετία του 80'.

"Το μεταποκαλυπτικό φίλμ εξελίσσεται στα πιο μακρινά όρια του πλανήτη, σε ένα ακραίο ερημικό τοπίο όπου η ανθρωπιά έχει πληγεί και όλοι παλεύουν για τα αναγκαία της επιβίωσης. Μέσα σε αυτόν τον κόσμο της φωτιάς και του αίματος υπάρχουν δυο επαναστάτες που μπορούν να αποκαταστήσουν την τάξη.

Ο ένας είναι ο Max (Tom Hardy), ένας άνδρας της δράσης που δεν μιλά πολύ και που αναζητά την γαλήνη ύστερα απο το θάνατο της γυναίκας του και του παιδιού του.

Η άλλη είναι η Furiosa (Charlize Theron), μια γυναίκα επίσης της δράσης, που πιστεύει ότι θα επιβιώσει αν καταφέρει να διασχίσει την έρημο και επιστρέψει στην γενέτειρα της."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται και πάλι ο σκηνοθέτης και δημιουργός της αρχικής τριλογίας George Miller, που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Nick Lathouris και Brendan McCarthy.

Στο ρόλο του Max Rockatansky, ένα ρόλο που ενσάρκωσε με μεγάλη επιτυχία ο Mel Gibson, βρίσκεται πλέον ο Tom Hardy («Inception», «The Dark Knight Rises»), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Charlize Theron, Nicholas Hoult, Zoe Kravitz, Rosie Huntington-Whiteley, Riley Keough, Abbey Lee Kershaw, Courtney Eaton, Hugh Keays-Byrne και Nathan Jones.

Με τον Tom Hardy να φαντάζει σαν ένας άξιος αντικαταστάτης του Mel Gibson και τον George Miller στο τιμόνι του project, το νέο "Mad Max" μπορεί και να τα καταφέρει και να δικαιολογήσει την θυελλώδη παραγωγή του.

Το "Mad Max: Fury Road" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στίς 15 Μαϊου, ενώ το προσεχές Σάββατο θα προβληθούν τα πρώτα πλάνα της ταινίας στο Comic-Con του San Diego.

Δείτε τις πρώτες εικόνες:

 Mad Max: Fury Road poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.