Πρώτη Ματιά: "Legend" Του Brian Helgeland

0

Πρόκειται για την γκανγκστερική ταινία εποχής του Brian Helgeland, που είναι βασισμένη στο βιβλίο του John Pearson, "The Profession of Violence: The Rise and Fall of the Kray Twins".

"Οι δίδυμοι αδελφοί Reggie και Ronald Kray, υπήρξαν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του εγκληματικού υποκόσμου του Λονδίνου, στην δεκαετία του 60'. Ανελέητοι και μοχθηροί, οι αδελφοί Kray έκτισαν μια αυτοκρατορία οργανωμένου εγκλήματος, με απάτες, εκφοβισμούς, τρομοκρατία και εκβιασμούς που σοκάρουν ακόμη και σήμερα. Η ιστορία εξερευνά την περίεργη σχέση που ένωνε τα δυο αδέλφια και καταγράφει την αποτρόπαια καριέρα τους, μέχρι και την αναπόφευκτη πτώση τους το 1969."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται ο σεναριογράφος-σκηνοθέτης Brian Helgeland ("A Knight's Tale", "Payback"), ενώ υπογράφει και το σενάριο που βασίζεται στο βιβλίο του John Pearson.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους των δίδυμων αδελφών θα βρεθεί ο Tom Hardy ("Inception", "The Dark Knight Rises"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Emily Browning, David Thewlis, Chazz Palminteri, Tara Fitzgerald, Christopher Eccleston και Taron Egerton.

Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη ξεκινήσει, ενώ η κυκλοφορία της στίς αίθουσες αναμένεται να γίνει πρός τα τέλη του 2015.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.