Πρώτη Ματιά: "Knights of the Roundtable: King Arthur"

0

Πρόκειται για την πρώτη απο το φημολογούμενο franchise έξι ταινιών, που εστιάζει στην πασίγνωστη ιστορία-μυθολογία του Βασιλιά Αρθούρου και τους Ιππότες της Στρογγυλής Τραπέζης.

"Μια τολμηρή νέα ιστορία, που παρουσιάζει έναν νεαρό Αρθούρο που διοικεί τα σοκάκια του Londonium με την συμμορία του και χωρίς να γνωρίζει το πεπρωμένο του, μέχρι που θα πιάσει στα χέρια το ξίφος Excalibur και μαζί του το μέλλον του. Αμέσως ο Αρθούρος θα δοκιμαστεί απο την δύναμη του Excalibur και θα αναγκαστεί να λάβει μερικές πολύ δύσκολες αποφάσεις. Εμπλεκόμενος με την Αντίσταση και με μια μυστηριώδη νεαρή γυναίκα με το όνομα Guinevere, θα πρέπει να μάθει να ελέγχει το πανίσχυρο ξίφος, να αντιμετωπίσει τους δαίμονες του και να ενώσει τους ανθρώπους ενάντια στον τύρανο Vortigern, που έκλεψε το στέμμα του και σκότωσε τους γονείς του για να γίνει βασιλιάς."

Το σενάριο της πρώτης ταινίας έχει αναλάβει ο Joby Harold ("Awake"), ενώ στην σκηνοθεσία βρίσκεται ο Guy Ritchie ("Snatch", "Lock, Stock and Two Smoking Barrels"), με παραγωγούς τους Akiva Goldsman και Lionel Wigram.

Οι πρωταγωνιστές του "Knights of the Roundtable: King Arthur"

Charlie Hunnam, Astrid Bergès-Frisbey, Eric Bana, Jude Law, Djimon Hounsou, Annabelle Wallis.

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Βασιλιά Αρθούρου βρίσκεται ο Charlie Hunnam ("Pacific Rim"), στο ρόλο της Guinevere βρίσκεται η Astrid Bergès-Frisbey ("I Origins"), τον Vortigern θα υποδυθεί ο Jude Law ("Enemy at the Gates"), ενώ πρωταγωνιστούν επίσης οι Eric Bana ("Hanna"), Djimon Hounsou ("Blood Diamond"), Annabelle Wallis ("Peaky Blinders"), Aidan Gillen ("Game of Thrones"), Katie McGrath ("Merlin" Tv Series), Mikael Persbrandt, Hermione Corfield, Freddie Fox.

Αν και το concept φαντάζει ενδιαφέρον, η απόφαση της Warner Bros. για την δημιουργία ενός franchise έξι ταινιών, μοιάζει παράτολμη και βιαστική, καθώς θα ήταν λογικότερο η αποφάση να παρθεί μετά την κυκλοφορία της πρώτης ταινίας.

Το "Knights of the Roundtable: King Arthur" θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες στις 24 Μαρτίου του 2017.

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.