Πρώτη Ματιά: "The Hobbit: The Battle of the Five Armies"

0

Πρόκειται για το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας του "The Hobbit", απο τον Peter Jackson, τον δημιουργό του "The Lord of the Rings".

"Το The Hobbit: The Battle of the Five Armies αποτελεί τον επικό επίλογο στίς περιπέτειες του Bilbo Baggins, του Thorin Oakenshield και της Συντροφιάς των Νάνων. Εχοντας ανακτήσει την γενέτειρα τους απο τον Δράκο Smaug, η Συντροφιά άθελα της έχει εξαπολύσει μια θανάσιμη δύναμη στον κόσμο. Εξοργισμένος, ο Smaug εξαπολύει την οργή του πάνω στους απροστάτευτους άνδρες, γυναίκες και παιδιά της Lake-town.
Συνεπαρμένος απο την ανάκτηση του θησαυρού, ο Thorin θυσιάζει τη φιλία και την τιμή, ενώ η προσπάθεια του Bilbo να τον επαναφέρει στη λογική, οδηγεί το Hobbit σε μια απεγνωσμένη και επικίνδυνη επιλογή.
Ομως υπάρχουν και μεγαλύτεροι κίνδυνοι μπροστά. Ο μεγάλος εχθρός Sauron έχει στείλει λεγεώνες απο Orc σε μια μυστική επίθεση στο Lonely Mountain. Καθώς το σκοτάδι πλησιάζει πάνω στην κλιμακούμενη σύρραξη, οι φυλές των Νάνων, των Ξωτικών και των Ανθρώπων πρέπει να αποφασίσουν - να ενωθούν ή να καταστραφούν.
Ο Bilbo βλέπει τον εαυτό του να παλεύει για την ζωή του και για τις ζωές των φίλων του, στην επική Μάχη των Πέντε Στρατιών, καθώς το μέλλον της Μέσης-Γής κρέμεται απο μια κλωστή."

Στη σκηνοθεσία βρίσκεται φυσικά ο Peter Jackson, που υπογράφει και το σενάριο μαζί με τους Fran Walsh, Philippa Boyens και Guillermo del Toro, βασισμένοι πάντα στα βιβλία του J.R.R. Tolkien.

Πρωταγωνιστούν οι Martin Freeman, Ian McKellen, Richard Armitage, Benedict Cumberbatch, Lee Pace, Luke Evans, Evangeline Lilly, Cate Blanchett, Orlando Bloom, Manu Bennett, Hugo Weaving, Aidan Turner, Christopher Lee, Billy Connolly, Bret McKenzie.

Αν και οι δυο πρώτες ταινίες δεν ενθουσίασαν ιδιαίτερα, η τρίτη αναμένεται ως ο εντυπωσιακός επίλογος σε μια τριλογία που αμφισβητήθηκε αρκετά, καθώς πολλοί θεώρησαν ότι το υλικό του J.R.R. Tolkien δεν ήταν αρκετό για τρείς ταινίες.

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στίς αίθουσες στις 17 Δεκεμβρίου.

Δείτε το πρώτο poster απο το Comic Con:

the-hobbit-the-battle-of-the-five-armies-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.