Πρώτη Ματιά: "The Hateful Eight"

0

Πρόκειται για την νέα ταινία του Quentin Tarantino, ο οποίος ύστερα απο το επιτυχημένο "Django Unchained" επιστρέφει και πάλι με μια ταινία western. Αν και μετά την διαρροή του σεναρίου που συνέβη πρίν απο μερικούς μήνες, ο Tarantino είχε δηλώσει ότι δεν θα γυρίσει την ταινία, τελικά άλλαξε γνώμη και μέσα απο το Comic Con δήλωσε ότι το "The Hateful Eight" θα προχωρήσει κανονικά.

"Η ιστορία ακολουθεί την διαρκώς αυξανόμενη ένταση που δημιουργείται όταν μια χιονοθύελλα εκτρέπει μια άμαξα απο το την διαδρομή της και παγιδεύει μια ανελέητη ομάδα που περιλαμβάνει ενα ανταγωνιστικό ζευγάρι κυνηγών επικυρηγμένων, έναν αντάρτη του συμμαχικού στρατού και μια γυναίκα που είναι φυλακισμένη σε ένα saloon, στη μέση του πουθενά."

Στη σκηνοθεσία και το σενάριο βρίσκεται φυσικά ο Quentin Tarantino, ενώ το cast που ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί περιλαμβάνει τους Bruce Dern, Samuel L. Jackson, Michael Madsen, Kurt Russell, James Remar, Amber Tamblyn, Walton Goggins, και Zoe Bell.

Tα γυρίσματα του "The Hateful Eight" θα γίνουν σε φορμάτ "Super CinemaScope" και θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο, ενώ η κυκλοφορία της ταινίας στίς αίθουσες, θα γίνει στα τέλη του 2015.

 

the-hateful-eight-poster

Μοιραστείτε.

About Author

Μια εναλλακτική ματιά στο χώρο της ψυχαγωγίας, με λίγα λόγια και πολλά "έργα".

Τα σχόλια έχουν κλείσει.